• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Риба заморожена

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, - заповнену Анкету для резидентів відповідно до прикріпленого файлу до договору, згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови. На підтвердження наявності/відсутності вказаних вище обставин учасник надає заповнену анкету за підписом керівника учасника або уповноваженої особи згідно з доданою формою (державні органи, а також підприємства, установи та організації у статутному капіталі яких частка державної або комунальної власності становить сто відсотків – в складі своєї пропозиції анкету не подають). - скановані копії документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Риба хек тушка б/г заморожений. • першого сорту; • тушка вагою 300 г +, без голови і хвоста; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба скумбрія заморожена. • першого сорту; • риба в цілому вигляді вагою 400-600 г; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба мойва заморожена. • першого сорту; • риба в цілому вигляді вагою 30-40 г; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, зовнішні пошкодження, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Риба аргентина заморожена. • першого сорту; • тушка вагою 300 г +, без голови і хвоста; • сухої заморозки (не повинен бути лід); • чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ; • природнього кольору; • консистенція м’язів – щільна; • запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах; • без ознак розморожування та повторного заморожування; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів; • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 30-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

1 662 000.00 UAH без ПДВ
Номер: 1bc9a7e88f2d45d7a00524e96a202b91
Внутрішній номер закупівлі: 21764889
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-06-06-010352-a   
Замовник: Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
Контактна особа: Шепетько Юлія Іванівна 380363664872 SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби мороженіАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 1 662 000.00 UAH без ПДВ
Період прийому пропозицій: 06.06.2024 15:51 - 11.06.2024 12:00
Період кваліфікації: 11.06.2024 12:03 - 16.07.2024 15:58

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378
Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Кількість 9000 кілограм
Період постачання до 31.08.2024
Місце постачання
Скумбрія с/м, тушка з головою, 400-600г, ДСТУ 4378
Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Кількість 1500 кілограм
Період постачання до 31.08.2024
Місце постачання
Мойва с/м, тушка з головою, 20-30 шт/кг, ДСТУ 4378
Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.08.2024
Місце постачання
Аргентина с/м, тушка без голови, 200-500г, ДСТУ 4378
Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.08.2024
Місце постачання

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Пропозиція
ТОВ "Торгівельна компанія"Океан"
Початкова пропозиція 1 485 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
1 485 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
16.07.2024 15:58
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Пропозиція
ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА"
Початкова пропозиція 1 525 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
1 525 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 16
Документи 3
Пропозиція

Контракти

Номер: b547141f971140f5b6dab408fe797174
Ідентифікатор договору: UA-2024-06-06-010352-a-a1
Постачальник: ТОВ "Торгівельна компанія"Океан"
Дані про підписанта Постачальника: Собчук Олег Богданович, sobchuk181973@gmail.com, 097-333-58-58, UA 21 380946 0000026004000191001, статуту, директор
Номер договору: 53-122-05-24-15022
Сума договору: 1 782 000.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 1 485 000.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 19.07.2024 00:00 - 30.11.2024 00:00
Дата підписання: 19.07.2024 00:00
Статус:
Виконаний
pdf
11-24-ЗПП_Договір.pdf
p7s
sign.p7s