• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019,Печінка яловича, заморожена,Язик яловичий, заморожений

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, - заповнену Анкету для резидентів відповідно до прикріпленого файлу до договору, згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови. На підтвердження наявності/відсутності вказаних вище обставин учасник надає заповнену анкету за підписом керівника учасника або уповноваженої особи згідно з доданою формою (державні органи, а також підприємства, установи та організації у статутному капіталі яких частка державної або комунальної власності становить сто відсотків – в складі своєї пропозиції анкету не подають). - скановані копії документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: М’ясо яловичини вищого сорту. • м`якуш, крупний шматок, (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри; • знежиловане, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок; • товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Печінка яловича. • вищого сорту; • печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Язик яловичий заморожений. • вищого сорту, доброякісний; • язик не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – притаманний даному виду сировини; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, кожен язик має бути окремо запакований у поліетиленову плівку. • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • язик яловичий, виготовлений за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації. • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 40-ка календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

2 503 212.00 UAH без ПДВ
Номер: 0a58bf85287341ffb93bc0d44400dc4f
Внутрішній номер закупівлі: 21712419
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-31-003899-a   
Замовник: Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
Контактна особа: Огребчук Галина Іванівна 0363664620 SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 2 503 212.00 UAH без ПДВ
Період прийому пропозицій: 31.05.2024 12:31 - 05.06.2024 14:00
Період кваліфікації: 05.06.2024 14:01 - 24.06.2024 14:21

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 10000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Печінка яловича, заморожена
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 3000 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання
Язик яловичий, заморожений
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 200 кілограм
Період постачання до 31.07.2024
Місце постачання

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
Початкова пропозиція 2 285 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 285 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
24.06.2024 14:21
Відповіді на вимоги 12
Документи 3
Скарги 0
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
Початкова пропозиція 2 287 110.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 287 110.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0
ФОП "Пономаренко Ольга Віталіївна"
Початкова пропозиція 2 420 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 420 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 3
Скарги 0
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДУБНОМІТ»
Початкова пропозиція 2 490 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 490 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0
Товариство з обмеженою відповідальністю "Твій хліб"
Початкова пропозиція 2 500 000.00 UAH без ПДВ
Підсумкова пропозиція
2 500 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 12
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 2654b45bb7084c9a8364667ca7d69c5a
Ідентифікатор договору: UA-2024-05-31-003899-a-b1
Постачальник: ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
Дані про підписанта Постачальника: Більмович Олена Миколаївна, tovmyasnychok@ukr.net, +380962457477, UA673003460000026005097216501, Статут, Директор
Номер договору: 53-122-05-24-14942
Сума договору: 2 742 000.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 2 285 000.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 28.06.2024 00:00 - 30.11.2024 00:00
Дата підписання: 28.06.2024 00:00
Статус:
Виконаний
pdf
10-24-ЗПП_договір.pdf
p7s
sign.p7s