• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо

Код Державного класифікатора продукції та послуг ДК 021:2015- 15110000-2 : М’ясо ДСТУ 4590 М’ясо свинини 1 Категорії (М'ясо свинина, стегнова частина охолоджене) М'ясо свинини нежирне, стегнова частина, без кістки, охолоджена; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; краї зарівнені, без бахромок; зовнішня поверхня чиста,незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога. ДСТУ 4590-2006. Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Продукт повинен бути виготовлений в Україні. Форма пакування – упаковка від виробника. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.. Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143 Куряче філе охолоджене, із залишковим терміном придатності на момент поставки не менше 80% від терміну придатності виробника. За термічним станом – охолоджені. Філе за зовнішнім виглядом білувато-жовтого кольору з рожевим відтінком, поверхня волога, блискуча, без слизу і плісняви, без консервантів, ГМО. Фасована в упаковку, з чітким маркуванням. Температура зберігання від 0-+4С. Термін придатності не більше 4 діб. У кожному транспортному пакуванні повинні бути м’ясо одного найменування, категорії, однієї дати виготовлення, одного термічного стану і одного виду пакування. Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ та ТУ встановленим до цього товару. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження). На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано назва продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Товар повинен мати маркування виробника (може бути у вигляді етикетки на тарі або нанесено безпосередньо на упаковці в якій міститься продукт). Транспортне маркування здійснюється згідно ГОСТ 14192 із нанесенням маніпуляційного знака « Вантаж, що швидко псується». При кожному постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність, якість та умови зберігання та відповідності товару технічним, санітарним нормам згідно з чинним законодавством України. Товар повинен передаватися в неушкодженій запаяній упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Товар повинен бути запакованим та промаркованим (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227) Продукція, що постачається, повинна мати спожиткове пакування з маркуванням, яке забезпечує чіткість читання: - назви товару; - назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - складу продукції у порядку переваги складників, що їх використовували під час його виробництва; - харчової (поживної) та енергетичної цінності (калорійності) у встановлених одиницях вимірювання на 100г продукту; - кінцевої дати споживання «Вжити до ...» або дати виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - тощо. Харчові продукти, що плануються до постачання, повинні відповідати вимогам діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання. Товар поставляється за рахунок та спецтранспортом Постачальника. Завантаження Товару в місцях навантаження та його розвантаження здійснюється за рахунок та силами Постачальника. Періодичність поставок – 2 раз на тиждень, згідно замовлень (заявок), окремими партіями на умовах Замовника. Товар поставляється в тарі постачальника. Водій та/або експедитор, які будуть зайняті перевезенням харчових продуктів (товару, який є предметом цієї закупівлі) повинні мати особисті медичні книжки (діючі). 4. Інші вимоги: транспорт, що поставляє продукти, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам; тара має відповідати діючим санітарним нормам та правилам; товар має відповідати нормам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Щодо запропонованого товару під час його транспортування, виробництва тощо повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України.

Торги відмінено

64 800.00 UAH з ПДВ
Номер: 2620969c36f6486b944301fc750c7b2b
Внутрішній номер закупівлі: 21193225
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-03-005334-a   
Замовник: ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА - САДОК №9 "ІВУШКА" БАЛТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Контактна особа: Любинська Ольга +380990608904 dnz9ivushka@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 64 800.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 03.04.2024 12:12 - 08.04.2024 00:00
Проект договору: Завантажити

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 280 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 66101, Україна, Одеська область, місто Балта(пн), ВУЛИЦЯ ЛЮБОМИРСЬКА, будинок 75 На карті
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 30 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 66101, Україна, Одеська область, місто Балта(пн), ВУЛИЦЯ ЛЮБОМИРСЬКА, будинок 75 На карті

Інформація про скасування

Номер: 6e0d1318621545fbb4488efa71ebc45e
Причина скасування: Відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг
Опис причини скасування: Неможливість усунення технічної помилки
Дата опублікування: 03.04.2024 12:27
Дата виконання: 03.04.2024 12:27
Статус:
Виконано