-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Надійність та діагностика електрообладнання., авт. У двох частинах, Частина 1,авт.,Бабкін Г.В. навч. пос. т 60х84/16 116 с. 2020¶ Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3) Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9 Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4) Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1 Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0) Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0 Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0 Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5 Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6) Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5 Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1) Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3 Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3 Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3) Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8 Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7 Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0) Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0 Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6 Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4
Завершена
10 055.00
UAH без ПДВ
Номер:
b49c4e78cb694a81bb22228f97145bfb
Внутрішній номер закупівлі:
20887730
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2024-02-29-002231-a
Замовник:
Луцький національний технічний університет
×
-
Код ЄДРПОУ:
05477296
-
Адреса:
43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Ваврик Вікторія Трохимівна 380997113615 dz@lntu.edu.ua
Класифікатор ДК 021:2015:
22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
10 055.00 UAH без ПДВ
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Надійність та діагностика електрообладнання., авт. У двох частинах, Частина 1,авт.,Бабкін Г.В. навч. пос. т 60х84/16 116 с. ¶
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0)
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4
Кількість
1 штуки
Період постачання
до 31.12.2024
Результати торгів
Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ПП "ОЛДІ+"
×
-
Код ЄДРПОУ:
31006699
-
Контактна особа:
Олег Головко +0654896633 book@oldiplus.ua
-
Адреса:
65101, Україна, Одеська область, м. Одеса, Вул. Інглезі, буд. 6/1, офіс 135
Ціна пропозиції
10 055.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
29.02.2024 10:43
Документи
0
Скарги
0
Контракти
Номер:
f65f906611af48c5a521b0552f0f6c9d
Ідентифікатор договору:
UA-2024-02-29-002231-a-a1
Постачальник:
ПП "ОЛДІ+"
×
-
Код ЄДРПОУ:
31006699
-
Контактна особа:
Олег Головко +0654896633 book@oldiplus.ua
-
Адреса:
65101, Україна, Одеська область, м. Одеса, Вул. Інглезі, буд. 6/1, офіс 135
Номер договору:
45-ЗУ
Сума договору:
10 055.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю:
Надійність та діагностика електрообладнання., авт. У двох частинах, Частина 1,авт.,Бабкін Г.В. навч. пос. т 60х84/16 116 с. ¶: 265.00000 UAH без ПДВ
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3): 375.00000 UAH без ПДВ
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9: 450.00000 UAH без ПДВ
Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4): 460.00000 UAH без ПДВ
Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1: 630.00000 UAH без ПДВ
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0): 425.00000 UAH без ПДВ
Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0: 495.00000 UAH без ПДВ
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0: 480.00000 UAH без ПДВ
Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5: 310.00000 UAH без ПДВ
Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6): 375.00000 UAH без ПДВ
Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5: 575.00000 UAH без ПДВ
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1): 505.00000 UAH без ПДВ
Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3: 655.00000 UAH без ПДВ
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3: 345.00000 UAH без ПДВ
Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3): 295.00000 UAH без ПДВ
Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8: 660.00000 UAH без ПДВ
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7: 700.00000 UAH без ПДВ
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0): 665.00000 UAH без ПДВ
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0: 420.00000 UAH без ПДВ
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6: 350.00000 UAH без ПДВ
Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4: 620.00000 UAH без ПДВ
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3): 375.00000 UAH без ПДВ
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9: 450.00000 UAH без ПДВ
Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4): 460.00000 UAH без ПДВ
Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1: 630.00000 UAH без ПДВ
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0): 425.00000 UAH без ПДВ
Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0: 495.00000 UAH без ПДВ
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0: 480.00000 UAH без ПДВ
Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5: 310.00000 UAH без ПДВ
Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6): 375.00000 UAH без ПДВ
Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5: 575.00000 UAH без ПДВ
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1): 505.00000 UAH без ПДВ
Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3: 655.00000 UAH без ПДВ
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3: 345.00000 UAH без ПДВ
Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3): 295.00000 UAH без ПДВ
Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8: 660.00000 UAH без ПДВ
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7: 700.00000 UAH без ПДВ
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0): 665.00000 UAH без ПДВ
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0: 420.00000 UAH без ПДВ
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6: 350.00000 UAH без ПДВ
Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4: 620.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору:
до 31.12.2024 00:00
Дата підписання:
27.02.2024 16:00
Статус:
Підписаний