• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Надійність та діагностика електрообладнання., авт. У двох частинах, Частина 1,авт.,Бабкін Г.В. навч. пос. т 60х84/16 116 с. 2020¶ Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3) Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9 Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4) Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1 Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0) Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0 Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0 Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5 Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6) Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5 Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1) Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3 Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3 Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3) Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8 Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7 Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0) Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0 Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6 Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4

Завершена

10 055.00 UAH без ПДВ
Номер: b49c4e78cb694a81bb22228f97145bfb
Внутрішній номер закупівлі: 20887730
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-29-002231-a   
Замовник: Луцький національний технічний університет
Контактна особа: Ваврик Вікторія Трохимівна 380997113615 dz@lntu.edu.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 10 055.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Надійність та діагностика електрообладнання., авт. У двох частинах, Частина 1,авт.,Бабкін Г.В. навч. пос. т 60х84/16 116 с. ¶
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0)
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті
Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 1 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 43018, Україна, Волинська область, Луцьк, вулиця Львівська, будинок 75 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ПП "ОЛДІ+"
Ціна пропозиції 10 055.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
29.02.2024 10:43
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: f65f906611af48c5a521b0552f0f6c9d
Ідентифікатор договору: UA-2024-02-29-002231-a-a1
Постачальник: ПП "ОЛДІ+"
Номер договору: 45-ЗУ
Сума договору: 10 055.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Надійність та діагностика електрообладнання., авт. У двох частинах, Частина 1,авт.,Бабкін Г.В. навч. пос. т 60х84/16 116 с. ¶: 265.00000 UAH без ПДВ
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. (Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О. – 225 с. тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN: 978-966-2678-09-3): 375.00000 UAH без ПДВ
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів. Навчальний посібник/Ткаченко О.Б., Каменева Н.В., Тітлова О.О., 2020, тв/п, 60х84/16, 304 с., ISBN 978-966-992-136-9: 450.00000 UAH без ПДВ
Обробка технологічних рідин та стічних вод. Навчальний посібник. Видання перше. (Рижков С.С., Луняка К.В., Самохвалов В.С., Літвак С.М.– 316 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-930-199-4): 460.00000 UAH без ПДВ
Інжиніринг у ресторанному бізнесі.- Навчальний посібник-Кузьмін О.В., Чемакіна О.В., Акімов О.О., Кузьмін А.О., тв/п,60х84/16 ISBN 978-966-289-302-1: 630.00000 UAH без ПДВ
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня, (Кузьмін О.В., Кійко В.В., Акімова Л.М., Бондарчук С.М., Навчальний посібник. – 276 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-169-0): 425.00000 UAH без ПДВ
Сучасні досягнення харчової науки., авт. Ладика В.І., Шильман Л.З., Перцевой Ф.В. , навч.пос., 2022р.,т/п, 60х84/16¶, 352 с., ISBN 978-966-289-581-0: 495.00000 UAH без ПДВ
Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів., авт.,Решта С.П., Пилипенко Л.М., Данилова О.І. , навч.пос.,2021,60х84/16,334с.,ISBN: 978-966-289-523-0: 480.00000 UAH без ПДВ
Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.Монографія/ Кордзая Н.Р., Єгоров Б.В., тв/п, 160с., 60х84/16, рек-но Вченою Радою, ISBN 978-966-289-320-5: 310.00000 UAH без ПДВ
Мікробіологія галузі. Мікробіологія бродильних виробництв.Навчальний посібник.(Капрельянц Л.В., Єгорова А.В., Труфкаті Л.В. – 136 с. м/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-208-6): 375.00000 UAH без ПДВ
Технічна мікробіологія, Підручник. - Стереотипне видання (Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 432 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-148-5: 575.00000 UAH без ПДВ
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції. (Підручник. Н.К Черно, Антіпіна О.О., Малинка О.В., Вікуль С.І. − 360 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-261-1): 505.00000 UAH без ПДВ
Аналітична хімія. Якісний аналіз неорганічних та органічних речовин.Навчальний посібник- Стереотипне видання (Шевряков М.В., Рябініна Г.О., Іванищук С.М. та ін.) – 2024. – 516 с.тв/п, 60х84/16. Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2393-61-3: 655.00000 UAH без ПДВ
Технологія переробки молока. Пелих В.Г., Ковбасенко В.М., Балабанова І.О. Навч.-метод. посібник, 2021, тв/п, 166 с., 60х84/16, ISBN 978-966-289-577-3: 345.00000 UAH без ПДВ
Екологічна експертиза. Навчальний посібник. (Федючка М.І., Світельський М.М., Коткова Т.М. та ін.– 144 с., тв/п, 60х84/16, ISBN 978-966-289-241-3): 295.00000 UAH без ПДВ
Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв : підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – тв/п, 520 с., 60х84/16, ISВN 978-966-289-288-8: 660.00000 UAH без ПДВ
Енергоефективні технології в харчовій промисловості. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Підручник, 2022, тв/п, 548 с., 60х90/16, ISBN 978-966-289-595-7: 700.00000 UAH без ПДВ
Нутриціологія, Підручник (Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Цихановська І.В. та ін. – 2021. – 560с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-2678-13-0): 665.00000 UAH без ПДВ
Дієтичне харчування.Підручник,авт.Черевко О.І., Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф.,60х84/16,м/п,360с.,ISBN978-966-2678-42-0: 420.00000 UAH без ПДВ
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування, авт.Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О.,навч. посіб.,60х80/16,м/п,288 с.,ISBN978-966-680-724-6: 350.00000 UAH без ПДВ
Мікробіологія харчових виробництв, Навчальний посібник. - Стереотипне видання(Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В. та ін.) – 2024. – 478 с., тв/п, 60х84/16, Рекомендовано МОН, ISBN 978-966-289-145-4: 620.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: до 31.12.2024 00:00
Дата підписання: 27.02.2024 16:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір 45-ЗУ.pdf