• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • 1

ДК 021:2015- 71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних досліджень (випробувань) об’єктів санітарних заходів під час здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання вимог, щодо безпечності харчових продуктів та окремих показників якості на 2024 рік)

Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) та інших нормативно-правових актів (документів) чинного законодавства у сфері публічних закупівель зокрема Постанови Кабінету Міністрів від 12 жовтня 2022 р. № 1178. Категорія замовника: Орган державної влади; Мова(мови), якою(якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: українська; Кількість послуг: 1590 послуг (досліджень); Надання забезпечення: Не передбачається; Умови надання забезпечення: не передбачається; Місце надання послуг - відбір зразків по Чернігівській області, місце надання послуг - за місцезнаходженням лабораторії; Джерело фінансування -Державний бюджет; Оцінка тендерний пропозицій здійснюється на основі єдиного критерію-ціна. Питома вага критерію ціна – 100%.

Торги не відбулися

460 200.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 301.00 UAH
Номер: 7fa4737704d34ca096c1321d588e534d
Внутрішній номер закупівлі: 20833048
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-22-013431-a   
Замовник: Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області
Контактна особа: Олена Санжара +38046237142 post@dpsscn.gov.ua http://dpsscn.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послугиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Послуги
Очікувана вартість: 460 200.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 22.02.2024 18:03 - 03.03.2024 00:00
Період прийому пропозицій: 22.02.2024 18:03 - 06.03.2024 09:00
Період кваліфікації: 06.03.2024 09:02 - 19.03.2024 16:06

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴460 200.00 ДК 021:2015 ДК 021:2015- 71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних досліджень (випробувань) об’єктів санітарних заходів під час здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання вимог, щодо безпечності харчових продуктів та окремих показників якості на 2024 рік)