• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Огірки квашені, капуста квашена, томатна паста, сухофрукти

Завершена

99 800.00 UAH без ПДВ
Номер: 2778cee9f70e4460a92495cb318002bc
Внутрішній номер закупівлі: 20473441
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-22-013338-a   
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
Контактна особа: Ткаченко Ольга Павлівна 380976374050 drabiv.osvita.to@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочіАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 99 800.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Томатна паста 0,5 кг
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 400 штуки
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
Сухофрукти
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
Огірки квашені
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 500 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації
Капуста квашена
Код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Кількість 120 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання Відповідно до документації

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ФОП Шевченко В.М.
Ціна пропозиції 99 800.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
22.01.2024 15:57
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 54a02430dba8425cb4022d0c7937d9e7
Ідентифікатор договору: UA-2024-01-22-013338-a-a1
Постачальник: ФОП Шевченко В.М.
Номер договору: 34
Сума договору: 99 800.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Томатна паста 0,5 кг: 70.00000 UAH без ПДВ
Сухофрукти: 75.00000 UAH без ПДВ
Огірки квашені: 68.00000 UAH без ПДВ
Капуста квашена: 65.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 01.01.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Дата підписання: 22.01.2024 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір 34 від 22 01 24 Оброблені фрукти та овочі.pdf