• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

«код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловичини крупно –кускове свіже код ДК 021:2015-15111100-0 яловичина; м'ясо свинини крупно-кускове свіже код ДК 021:2015- 15113000-3 свинина; тримінг свинний код ДК 021:2015- 15113000-3 свинина; м'ясо свинини свіже вирізка код ДК 021:2015- 15113000-3 свинина; печінка свинна охолоджена код ДК 021:2015-15114000-0 потрухи; печінка яловича охолоджена код ДК 021:2015- 15114000-0 потрухи; філе куряче охолоджене код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; гомілка куряча охолоджена код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; тушка куряча охолоджена код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; стегно куряче охолоджене код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; крило куряче охолоджене код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина;)

Завершена

751 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 755.00 UAH
Номер: 96c12f446cc2404fa14516cdf775152f
Внутрішній номер закупівлі: 20464160
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-22-003820-a   
Замовник: ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВОРОХТЯНСЬКА ВИСОКОГІРСЬКА НАВЧАЛЬНО-СПОРТИВНА БАЗА "ЗАРОСЛЯК"
Контактна особа: Юрчук Світлана 380688364568 svetaj08061987@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 751 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 22.01.2024 11:07 - 27.01.2024 00:00
Період прийому пропозицій: 22.01.2024 11:07 - 30.01.2024 00:00
Період кваліфікації: 30.01.2024 00:00 - 30.01.2024 14:42
Період завантаження договору: 05.02.2024 00:00 - 15.02.2024 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴751 000.00 «код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловичини крупно –кускове свіже код ДК 021:2015-15111100-0 яловичина; м'ясо свинини крупно-кускове свіже код ДК 021:2015- 15113000-3 свинина; тримінг свинний код ДК 021:2015- 15113000-3 свинина; м'ясо свинини свіже вирізка код ДК 021:2015- 15113000-3 свинина; печінка свинна охолоджена код ДК 021:2015-15114000-0 потрухи; печінка яловича охолоджена код ДК 021:2015- 15114000-0 потрухи; філе куряче охолоджене код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; гомілка куряча охолоджена код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; тушка куряча охолоджена код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; стегно куряче охолоджене код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина; крило куряче охолоджене код ДК 021:2015- 15112130-6 курятина;)