-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
м'ясо яловиче (стегно без кістки яловиче, охолоджене; лопатка без кістки яловича, охолоджена; шийна частина яловича, охолоджена; печінка яловича, охолоджена), м'ясо свинини (лопатка свинна без кістки, охолоджена; стегно свинне без кістки, охолоджене; шийна частина свинна, охолоджена), м'ясо курятини (філе куряче, охолоджене; стегно куряче, охолоджене; печінка куряча, охолоджена) (код згідно з ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)
Завершена
345 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 725.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 725.00 UAH
Номер:
11580d2c61c84948b3b2e39995e44fdb
Внутрішній номер закупівлі:
20406216
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2024-01-16-016623-a
Замовник:
Ужгородський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту соціальної політики Ужгородської міської ради
×
-
Код ЄДРПОУ:
22110284
-
Адреса:
88000, Україна, Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Федора Потушняка, 10 Б
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Ільницька Єлізавета-Роксолана Вікторівна +380678806323 soctercentr@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
345 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
16.01.2024 22:40 - 21.01.2024 00:00
Період прийому пропозицій:
16.01.2024 22:40 - 24.01.2024 00:00
Аукціон:
24.01.2024 11:23 - 24.01.2024 11:46
Період кваліфікації:
24.01.2024 11:46 - 29.01.2024 17:54
Період завантаження договору:
04.02.2024 00:00 - 14.02.2024 00:00
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴345 000.00 м'ясо яловиче (стегно без кістки яловиче, охолоджене; лопатка без кістки яловича, охолоджена; шийна частина яловича, охолоджена; печінка яловича, охолоджена), м'ясо свинини (лопатка свинна без кістки, охолоджена; стегно свинне без кістки, охолоджене; шийна частина свинна, охолоджена), м'ясо курятини (філе куряче, охолоджене; стегно куряче, охолоджене; печінка куряча, охолоджена) (код згідно з ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)