-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Сир кисломолочний 9% (Код ДК 021:2015 15542000-9 – Свіжий сир), сир твердий 50% (Код ДК 021:2015 15544000-3 – Твердий сир) (забезпечення продуктами харчування) (Код ДК 021:2015 15540000-5 – Сирні продукти)
Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами) (далі – Закон) та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178 (далі – Особливості). Терміни вживаються у значенні, наведеному в Законі
Завершена
254 375.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 271.88 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 271.88 UAH
Номер:
23afa909e4bb440fb15f25cc9d0e77aa
Внутрішній номер закупівлі:
20228807
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2023-12-25-002239-a
Замовник:
Відділ освіти Виконавчого комітету Софіївської селищної ради Криворізького району Дніпропетровської області
×
-
Код ЄДРПОУ:
41529135
-
Адреса:
53100, Україна, Дніпропетровська область, Криворізький район, смт Софіївка, бульвар Шевченка, будинок 1
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Вікторія Шкаран +380565029716, +380687649499 viddilosvitu2018@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15540000-5 Сирні продуктиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
254 375.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
25.12.2023 10:29 - 30.12.2023 00:00
Період прийому пропозицій:
25.12.2023 10:29 - 02.01.2024 00:00
Аукціон:
02.01.2024 13:58 - 02.01.2024 14:21
Період кваліфікації:
02.01.2024 14:21 - 08.01.2024 15:00
Період завантаження договору:
14.01.2024 00:00 - 24.01.2024 00:00
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴254 375.00 Сир кисломолочний 9% (Код ДК 021:2015 15542000-9 – Свіжий сир), сир твердий 50% (Код ДК 021:2015 15544000-3 – Твердий сир) (забезпечення продуктами харчування) (Код ДК 021:2015 15540000-5 – Сирні продукти)