• Відкриті торги з особливостями
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо); Філе куряче, тушки курей (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)

Згідно умов цієї процедури закупівлі тендерною документацією вважається сукупність інформації у вигляді заповнених електронних полів в розділі "Тендерна документація" та прикріпленого текстового документу, що містить всю іншу інформацію, передбачену згідно ст. 22 Закону. Інформація про відсутність підстави для відмови в участі у процедурі закупівлі згідно з п.47 Особливостей. З урахуванням обсягу фінансування видатків замовника до розгляду не приймається тендерна пропозиція, ціна якої є вищою ніж очікувана вартість предмета закупівлі, визначена замовником в оголошенні про проведення цих відкритих торгів. Закупівля оголошена відповідно постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р. Місцезнаходження замовника - 10019 м.Житомир, вул.Слобідська,7 Категорія замовника – пункт 3 частина 4 стаття 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Вид закупівлі - відкриті торги з особливостями

Завершена

117 900.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 384.00 UAH
Номер: b5d91c9ca33f469e99ed30330ca884e4
Внутрішній номер закупівлі: 20148518
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-19-020823-a   
Замовник: Житомирський дошкільний навчальний заклад № 3
Контактна особа: Бевзо Ірина Олександрівна +380968963575 dzosad3@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 117 900.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 19.12.2023 16:59 - 24.12.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 19.12.2023 16:59 - 27.12.2023 00:00
Період кваліфікації: 27.12.2023 00:03 - 31.12.2023 09:25
Період завантаження договору: 06.01.2024 00:00 - 16.01.2024 00:00

Тендерна документація

  • Лот №1 ₴38 400.00 М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
  • Лот №2 ₴79 500.00 Філе куряче, тушки курей (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)