• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок, тушки курей, стегно куряче, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)

Згідно умов цієї процедури закупівлі тендерною документацією вважається сукупність інформації у вигляді заповнених електронних полів в розділі "Тендерна документація" та прикріпленого текстового документу, що містить всю іншу інформацію, передбачену згідно ст. 22 Закону. Інформація про відсутність підстави для відмови в участі у процедурі закупівлі згідно з п.47 Особливостей. З урахуванням обсягу фінансування видатків замовника до розгляду не приймається тендерна пропозиція, ціна якої є вищою ніж очікувана вартість предмета закупівлі, визначена замовником в оголошенні про проведення цих відкритих торгів. Закупівля оголошена відповідно постанови КМУ №1178 від 12.10.2022р. Місцезнаходження замовника - 10003, Житомирська обл., місто Житомир, вулиця Юрка Тютюнника, будинок 32. Категорія замовника – пункт 3 частина 4 стаття 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Вид закупівлі - відкриті торги з особливостями

Завершена

276 900.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 769.00 UAH
Номер: dd3a5f2122c6466f9eda208e02f7ad66
Внутрішній номер закупівлі: 20127389
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-18-023460-a   
Замовник: Житомирський спеціальний заклад дошкільної освіти №59 Житомирської міської ради
Контактна особа: Орлова Олена Вікторівна +380501728405 orlova-elena79@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 276 900.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 18.12.2023 22:57 - 23.12.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 18.12.2023 22:57 - 26.12.2023 00:00
Період кваліфікації: 26.12.2023 00:03 - 27.12.2023 14:21
Період завантаження договору: 02.01.2024 00:00 - 12.01.2024 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴276 900.00 М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок, тушки курей, стегно куряче, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)