-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
903199-15110000-988373-40996564 ОЦІНКА ЯКОСТІ: ДСТУ 3143-2013 Опис продукту: продукт виготовлений виробником має відповідати ДСТУ, ТУ, санітарно-епідеміологічним вимогам та вимогам ветеринарного законодавства. Зовнішній вигляд: м’язова тканина добре розвинена без шкіряного покриву, поверхня суха, не завітрена, чиста, без згустків крові. Колір: м’язова тканина від блідо-рожевого до рожевого, жир - блідо-жовтий або жовтий. Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Консистенція охолодженого курячого філе: м’язи щільні, пружні (ямка від натиску пальця, швидко вирівнюється) Температура в товщі м’язів: від 0 оС до + 04оС включно. Вимоги до безпечності/ наявність необхідних досліджень Приймається продукція, яка не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатною до споживання. За наявності результатів періодично проведених досліджень сировини, які підтверджують відсутність або допустимі рівні вмісту залишків: - токсичних елементів, нітрозамінів, речовин, що мають фармакологічну чи гормональну дію, антибіотиків, пестицидів детергентів та інших речовин, які є шкідливі чи які можуть змінювати характеристики м’яса та м’ясних продуктів; - мікробіологічних чинників (МАФАМ, бактерії роду Сальмонела, бактерії Listeria monocitogenes, St. aureus), згідно вимог встановлених загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Термін придатності: не більше 48год. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 80% від загального терміну зберігання. Упакування/фасування: Охолоджені тушки (частини тушок), охолоджене філе розфасовані в полімерну тару, дозволену для контакту з м’ясною продукцією і до використання у м’ясо- та птахопереробній промисловості, очищену, продезінфіковану, без залишків попереднього маркування. Умови постачання: Охолоджене м’ясо приймається за температури не нижче від 0ºС і не вище ніж плюс 4ºС. Транспортна та споживча тара повинна містити інформацію, нанесену будь-яким способом державною мовою, яка повинна забезпечити чітке читання у доступній для сприйняття формі. Маркування наносять безпосередньо на тару чи етикетку, яку закріплюють на упаковці. Маркування містить таку інформацію: - назву та повну адресу і телефон виробника, пакувальника, адресу потужності виробництва; - товарний знак (за наявності); - походження; - назву продукту; - масу брутто/нетто (кг); - номер партії виробництва; - кінцеву дату споживання «Вжити до» або дату виробництва (дату і час для охолодженого м’яса птиці) строк придатності; - термічний стан; - умови зберігання.
-
Код ЄДРПОУ:
26031191
-
Адреса:
22100, Україна, Вінницька область, м. Козятин, вул. Незалежності, 57
-
Категорія:
Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Тендерна документація
Номенклатура
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
3555900772
-
Контактна особа:
Конотоп Андрій Андрійович +380980481766 konotoptorg@ukr.net
-
Адреса:
22160, Україна, Вінницька область, село Великий Степ, вулиця Миру, будинок 4
-
Код ЄДРПОУ:
35054725
-
Контактна особа:
Оксана Вороніна +380962435463 solsvit2007@ukr.net
-
Адреса:
21011, Україна, Вінницька область, місто Вінниця, ВУЛИЦЯ ГОНТИ будинок 96-А
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
3555900772
-
Контактна особа:
Конотоп Андрій Андрійович +380980481766 konotoptorg@ukr.net
-
Адреса:
22160, Україна, Вінницька область, село Великий Степ, вулиця Миру, будинок 4