• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Обладнання для закладів громадського харчування - код національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 39310000-8 - "Обладнання для закладів громадського харчування"

КЕКВ 3110 - 582 060,00 грн; КЕКВ 2282 - 117 940,00 грн.

Торги не відбулися

700 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 500.00 UAH
Номер: 5d3dcbe178ac414e8be32aa52e831037
Внутрішній номер закупівлі: 19253419
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-11-014317-a   
Замовник: ЗБАРАЗЬКИЙ ЛІЦЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Контактна особа: Ірина Федан +380972672109 irafedan@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 700 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 11.10.2023 17:12 - 16.10.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 11.10.2023 17:12 - 19.10.2023 18:00
Аукціон: 20.10.2023 14:50 - 20.10.2023 15:19
Період кваліфікації: 20.10.2023 15:19 - 20.11.2023 12:52

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴700 000.00 Закупівля технологічного обладнання для харчоблоку ліцею (піч пароконвекційна на 6 рівнів - 1 шт., збірник конденсату для пароконвекційної печі - 1 шт., очисні таблетки в індивідуальних упаковках (відро 150 шт.) - 1 шт., таблетки в індивідуальних упаковках для очищення бойлеру пароконвектомату (відро 150 шт.) - 1 шт., корзина для смаження - 2 шт.,контейнер з гранітно-емалевим покриттям -2 шт., перфорована ємність із нержавіючої сталі - 2 шт., противінь для смаження та випікання - 6 шт., форма Multibaker з антипринарним покриттям - 6 шт., плита електрична 4 конфорна -1 шт., картоплечистка для очищення картоплі та моркви - 1 шт., м'ясорубка електрична - 1 шт., овочерізка електрична для нарізання сирих і відварених овочів - 1 шт., комплект з 7 дисків для овочерізки - 1 шт., набір для картопляного пюре 2 мм. для встановлення на овочерізку - 1 шт. код національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 39310000-8 - "Обладнання для закладів громадського харчування"