• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (15112130-6 – Курятина, 15111100-0 – Яловичина, 15113000-3 – Свинина) - М'ясо яловичини охолоджене, без кістки 1 категорії, м’ясо свинини охолоджене, без кістки 1 категорії, курячі тушки заморожені

Завершена

42 250.00 UAH без ПДВ
Номер: c30c6bc219fd4085894dc370195fc7bc
Внутрішній номер закупівлі: 19250915
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-11-011783-a   
Замовник: Заклад дошкільної освіти №7 "Оленка" Нетішинської міської ради
Контактна особа: Наталія Тарасюк +380384290573 dnz_7_olenka@ukr.net http://dnz-olenka.at.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 42 250.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо яловичини охолоджене, без кістки, І категорії
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 40 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 30100, Україна, Хмельницька область, м.Нетішин, вул.Шевченка,12 На карті
М'ясо свинини охолоджене, без кістки, І категорії
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 15 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 30100, Україна, Хмельницька область, м.Нетішин, вул.Шевченка,12 На карті
Курячі тушки заморожені
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання 30100, Україна, Хмельницька область, м.Нетішин, вул.Шевченка,12 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ЛЕЩУК НАДІЯ ПАВЛІВНА
Ціна пропозиції 42 250.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
11.10.2023 16:06
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: d9dec17e8ad642e68e6d35afe1076b42
Ідентифікатор договору: UA-2023-10-11-011783-a-b1
Постачальник: ЛЕЩУК НАДІЯ ПАВЛІВНА
Номер договору: 64
Сума договору: 42 250.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 11.10.2023 00:00 - 31.12.2023 00:00
Дата підписання: 11.10.2023 11:58
Статус:
Підписаний
PDF
Договір №64 М'ясо.PDF