• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Мясо свиняче, Тушки курей, Філе куряче

Завершена

37 600.00 UAH без ПДВ
Номер: 36fc72d4bea442b5909899a4a852d34a
Внутрішній номер закупівлі: 19110255
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-27-011179-a   
Замовник: ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 11 "ПІЗНАЙКО" ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Контактна особа: Марина Шабрацька +380508060091 marshuna277@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 37 600.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М`ясо свиняче І категорії першого сорту охолоджене
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 80 кілограм
Період постачання 26.09.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а На карті
Тушки курей охолоджені
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 100 кілограм
Період постачання 26.09.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а На карті
Філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 100 кілограм
Період постачання 26.09.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 76014, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, буд. 32а На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
Фізична особа-підприємець ШУМСЬКИЙ ІГОР ЗІНОВІЙОВИЧ
Ціна пропозиції 37 600.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
27.09.2023 15:52
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 1280694b0b7549839ccc29fe14349cd8
Ідентифікатор договору: UA-2023-09-27-011179-a-c1
Постачальник: Фізична особа-підприємець ШУМСЬКИЙ ІГОР ЗІНОВІЙОВИЧ
Номер договору: № 2023/59
Сума договору: 37 600.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 26.09.2023 00:00 - 31.12.2023 00:00
Дата підписання: 26.09.2023 15:31
Статус:
Підписаний
pdf
Договір № 2023.59 (Мясо).pdf