• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Мило різне (Власні кошти)

Завершена

137.00 UAH без ПДВ
Номер: 607bd2b8d8df46fdaa3a509be72cfa03
Внутрішній номер закупівлі: 19076002
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-25-007353-a   
Замовник: "Селищне Комунальне Підприємство"
Контактна особа: Юлія Гладиш +380985489943 ylia4@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 33710000-0 Парфуми, засоби гігієни та презервативиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 137.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Мило Камей 85гр.
Код ДК 021:2015: 33710000-0 Парфуми, засоби гігієни та презервативи
Кількість 1 штуки
Період постачання до 30.09.2023
Місце постачання 78595, Україна, Івано-Франківська область, смт.Ворохта, Д.Галицького,41 На карті
Мило "Dove" Краса та догляд 90гр.
Код ДК 021:2015: 33710000-0 Парфуми, засоби гігієни та презервативи
Кількість 2 штуки
Період постачання до 30.09.2023
Місце постачання 78595, Україна, Івано-Франківська область, смт.Ворохта, Д.Галицького,41 На карті
Мило Шик 70г Малина
Код ДК 021:2015: 33710000-0 Парфуми, засоби гігієни та презервативи
Кількість 1 штуки
Період постачання до 30.09.2023
Місце постачання 78595, Україна, Івано-Франківська область, смт.Ворохта, Д.Галицького,41 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
КОЛІМБРОВСЬКА МИРОСЛАВА ВАСИЛІВНА
Ціна пропозиції 137.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
25.09.2023 16:06
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: a91cd17e029c406cb8d2d60664eb0821
Ідентифікатор договору: UA-2023-09-25-007353-a-b1
Постачальник: КОЛІМБРОВСЬКА МИРОСЛАВА ВАСИЛІВНА
Номер договору: 135/5
Сума договору: 137.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Мило Камей 85гр.: 25.00000 UAH без ПДВ
Мило "Dove" Краса та догляд 90гр.: 50.00000 UAH без ПДВ
Мило Шик 70г Малина: 12.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 22.09.2023 00:00 - 31.12.2023 00:00
Дата підписання: 22.09.2023 12:00
Статус:
Підписаний
pdf
ДОГОВІР № 135 5 (1).pdf