• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

ДК 021:2015 код 15110000-2 «М’ясо»: м'ясо свине, номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 15113000-3 «Свинина»; куряче філе, номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 15112130-6 «Курятина»; яловичина, номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 15111100-0 «Яловичина».

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) оприлюднено на сайті Комунального закладу «Болградська спеціальна школа Одеської обласної ради». Мова (мови), якою (якими) повинні готуватись тендерні пропозиції: Мова тендерної пропозиції – українська. Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад іншою мовою. Визначальним є текст, викладений українською мовою. Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загальноприйнятого застосування. Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім тих випадків, коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно, адреси мережі Інтернет, адреси електронної пошти, торговельної марки (знака для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни). Тендерна пропозиція та всі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї, складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом українською мовою. Критерій оцінки – 100 % ціна. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики – якість предмету закупівлі повинна відповідати вимогам встановленим для цієї категорії продукції, рівню, нормам і стандартам, встановленим на території України, детальніше - згідно умов документації.

Завершена

123 749.40 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 237.49 UAH
Номер: 3a5d3344508e4fe08a54305f19a05ab6
Внутрішній номер закупівлі: 18810352
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-29-011932-a   
Замовник: Комунальний заклад "Болградська спеціальна школа Одеської обласної ради"
Контактна особа: Валентина Миколаївна Деріволкова +380931001644, +380967064912 bolgradinterbukh@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 123 749.40 UAH з ПДВ
Період уточнення: 29.08.2023 17:40 - 03.09.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 29.08.2023 17:40 - 06.09.2023 17:05
Період кваліфікації: 06.09.2023 17:05 - 12.09.2023 12:11
Період завантаження договору: 18.09.2023 00:00 - 28.09.2023 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴123 749.40 ДК 021:2015 код 15110000-2 «М’ясо»: м'ясо свине, номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 15113000-3 «Свинина»; куряче філе, номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 15112130-6 «Курятина»; яловичина, номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 15111100-0 «Яловичина».