-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
ДК 021:2015 - 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування. (Термос для транспортування та зберігання їжі)
Відкриті торги відбуваються БЕЗ АУКЦІОНУ. В електронних полях технічно не можливо ввести крок аукціону зі значенням "0". У зв'язку з відсутністю на електронному майданчику технічної реалізації Постанови Кабінету міністрів України від 30 грудня 2022 р. № 1495 "Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування" в частині тимчасової відміти електронних аукціонів Замовник вимушений ввести значення аукціону найменшим позитивним числом "0,5". Аукціону не буде
Торги не відбулися
193 637.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 968.19 UAH
мін. крок: 0.5% або 968.19 UAH
Номер:
0ed3feb5d2b449acbaf3d0aedb724219
Внутрішній номер закупівлі:
17519708
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2023-04-18-006271-a
Замовник:
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ"
×
-
Код ЄДРПОУ:
36588183
-
Адреса:
32300, Україна, Хмельницька область, Кам'янець-Подільский, вул. Тімірязєва, 123
-
Категорія:
Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання
Контактна особа:
Вадим Стаднік 0384950490 kp.mtve.tender@gmail.com http://mtve.kp.km.ua
Класифікатор ДК 021:2015:
39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
193 637.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
18.04.2023 14:27 - 25.04.2023 00:00
Період прийому пропозицій:
18.04.2023 14:27 - 28.04.2023 09:00
Період кваліфікації:
28.04.2023 09:01 - 03.05.2023 11:28
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴193 637.00 Лот 1. ДК 021:2015 - 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування. (Термос для транспортування та зберігання їжі)