• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо яловичини, м'ясо свинини, м'ясо свійської птиці.

Закупівля здійснюється згідно «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178 (зі змінами). 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Якість та безпечність предмету закупівлі за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам діючих на території України державним стандартам. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). 2. Поставки предмету закупівлі здійснюється Учасником окремими партіями, згідно поданих заявок на протязі 2 днів з моменту отримання заявки від Замовника, при потребі два рази на тиждень. Термін придатності предмету закупівлі на момент поставки має складати не менше 90 % від загального строку придатності, встановленого виробником. 3. Місце поставки: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 2; м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 7; м. Івано-Франківськ, вул. Матейки, 22; м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 124; м. Івано-Франківськ, вул. Тролейбусна, 10; м. Івано-Франківськ, вул. Низова, 3Б; м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар, 32; обл. Івано-Франківськ, м. Яремче, вул. Свободи, 367/17. 4. Тара та упаковка предмету закупівлі повинна бути міцна, чиста, суха, без стороннього запаху й порушення цілісності, придатна для його транспортування і така, що відповідає встановленим в Україні стандартам, технічним умовам. 5. Для транспортування повинен бути виділений спеціалізований транспорт, що відповідає діючим санітарним нормам та правилам для перевезення продуктів харчування, обладнаний холодильним обладнанням. Водій – експедитор, експедитор зобов’язані мати при собі спецодяг, особисту медичну книжку, з відміткою дійсною на момент кожного завозу товару, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. 6. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами: накладними та документами на підтвердження якісних характеристик предмету закупівлі, а саме копія висновку державної санітарної епідеміологічної експертизи на продукцію та/або копія сертифікату відповідності, та/або копія посвідчення про якість, та/або копія декларації виробника, або інші документи, що засвідчують якість та безпеку товару, що постачається. Документи мають бути дійсні на дату постачання та завірені печаткою та підписом посадової особи постачальника. 7. Ціна на товар має бути визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт і тари, та інших витрат, визначених законодавством. 8. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідають встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам України (державним стандартам, технічним умовам тощо), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

Завершена

556 000.00 UAH з ПДВ
Номер: 5e9e1ef9fede4b14acf94d2b0fc96c62
Внутрішній номер закупівлі: 17161424
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-06-007005-a   
Замовник: Івано-Франківський національний медичний університет
Контактна особа: Семчук Олександра 380342530359 oisemchuk@ifnmu.edu.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 556 000.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 06.03.2023 14:15 - 09.03.2023 00:00
Період кваліфікації: 09.03.2023 00:01 - 09.03.2023 15:13

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4589
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Лопатка яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 624 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Печінка яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 1558
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Серце яловиче, заморожене, 2 категорія, ДСТУ 1558
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Язик яловичий, заморожений, 2 категорія, ДСТУ 1558
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Cтегно без кістки свинне, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 500 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Корейка, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Ошийок свинний, охолоджений, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1138 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Печінка куряча, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Гомілка куряча, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Чверть задня курячя, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 368 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Пропозиція
ФОП "ТОДОРІВ ЛІЛІЯ ІГОРІВНА"
Початкова пропозиція 547 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
547 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
09.03.2023 15:13
Відповіді на вимоги 70
Документи 2
Пропозиція
ФОП "Шумський Ігор Зіновійович"
Початкова пропозиція 548 700.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
548 700.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 70
Документи 2
Пропозиція
ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ "
Початкова пропозиція 548 904.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
548 904.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 70
Документи 2
Пропозиція

Контракти

Номер: 4f219cdbe9934bf8a09926f54ae49e1e
Ідентифікатор договору: UA-2023-03-06-007005-a-c1
Постачальник: ФОП "ТОДОРІВ ЛІЛІЯ ІГОРІВНА"
Номер договору: Договір № 97/23
Сума договору: 547 000.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Стегно без кістки яловиче, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4589: 190.00000 UAH без ПДВ
Лопатка яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589: 179.00000 UAH без ПДВ
Печінка яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 1558: 70.00000 UAH без ПДВ
Серце яловиче, заморожене, 2 категорія, ДСТУ 1558: 70.00000 UAH без ПДВ
Язик яловичий, заморожений, 2 категорія, ДСТУ 1558: 260.36000 UAH без ПДВ
Cтегно без кістки свинне, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590: 153.00000 UAH без ПДВ
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590: 150.00000 UAH без ПДВ
Корейка, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590: 180.00000 UAH без ПДВ
Ошийок свинний, охолоджений, 1 категорія, ДСТУ 4590: 172.00000 UAH без ПДВ
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143: 136.00000 UAH без ПДВ
Печінка куряча, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143: 77.00000 UAH без ПДВ
Гомілка куряча, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143: 75.00000 UAH без ПДВ
Чверть задня курячя, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143: 75.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: до 31.12.2023 00:00
Дата підписання: 16.03.2023 00:00
Статус:
Виконаний
pdf
Договір № 97-23.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
Додаткова угода № 1 від 21.06.2023р.до Договору № 97-23 від...
p7s
sign.p7s
p7s
sign.p7s