• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо яловичини, м'ясо свинини, м'ясо свійської птиці.

Закупівля здійснюється згідно «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178 (зі змінами). 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Якість та безпечність предмету закупівлі за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам діючих на території України державним стандартам. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). 2. Поставки предмету закупівлі здійснюється Учасником окремими партіями, згідно поданих заявок на протязі 2 днів з моменту отримання заявки від Замовника, два рази на тиждень. Термін придатності предмету закупівлі на момент поставки має складати не менше 90 % від загального строку придатності, встановленого виробником. 3. Місце поставки: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 2; м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 7; м. Івано-Франківськ, вул. Матейки, 22; м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 124; м. Івано-Франківськ, вул. Тролейбусна, 10; м. Івано-Франківськ, вул. Низова, 3Б; м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар, 32; обл. Івано-Франківськ, м. Яремче, вул. Свободи, 367/17. 4. Тара та упаковка предмету закупівлі повинна бути міцна, чиста, суха, без стороннього запаху й порушення цілісності, придатна для його транспортування і така, що відповідає встановленим в Україні стандартам, технічним умовам. 5. Для транспортування повинен бути виділений спеціалізований транспорт, що відповідає діючим санітарним нормам та правилам для перевезення продуктів харчування, обладнаний холодильним обладнанням. Водій – експедитор, експедитор зобов’язані мати при собі спецодяг, особисту медичну книжку, з відміткою дійсною на момент кожного завозу товару, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. 6. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами: накладними та документами на підтвердження якісних характеристик предмету закупівлі, а саме копія висновку державної санітарної епідеміологічної експертизи на продукцію та/або копія сертифікату відповідності, та/або копія посвідчення про якість, та/або копія декларації виробника, або інші документи, що засвідчують якість та безпеку товару, що постачається. Документи мають бути дійсні на дату постачання та завірені печаткою та підписом посадової особи постачальника. 7. Ціна на товар має бути визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт і тари, та інших витрат, визначених законодавством. 8. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідають встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам України (державним стандартам, технічним умовам тощо), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

Торги відмінено

556 000.00 UAH з ПДВ
Номер: 5b6d212370ec47d985294667709ac230
Внутрішній номер закупівлі: 17156844
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-06-002401-a   
Замовник: Івано-Франківський національний медичний університет
Контактна особа: Семчук Олександра 380342530359 oisemchuk@ifnmu.edu.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 556 000.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 06.03.2023 11:01 - 09.03.2023 00:00

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4589
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Лопатка яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 624 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Печінка яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 1558
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Серце яловиче, заморожене, 2 категорія, ДСТУ 1558
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Язик яловичий, заморожений, 2 категорія, ДСТУ 1558
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Cтегно без кістки свинне, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 500 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Корейка, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Ошийок свинний, охолоджений, 1 категорія, ДСТУ 4590
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1138 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 368 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Печінка куряча, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті
Гомілка куряча, охолоджена, вагова, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 31.12.2023
Місце постачання Україна, Івано-Франківська область На карті

Інформація про скасування

Номер: 89d323b473514785afe5fb07ed11fd11
Причина скасування: Неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель
Опис причини скасування: Враховуючи те, що під час проведення Закупівлі Замовником, було допущено помилку, яку неможливо виправити.
Дата опублікування: 06.03.2023 12:32
Дата виконання: 06.03.2023 12:32
Статус:
Виконано