-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо яловичини, м'ясо свинини, м'ясо свійської птиці.
Закупівля здійснюється згідно «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178 (зі змінами). 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Якість та безпечність предмету закупівлі за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками повинна відповідати вимогам діючих на території України державним стандартам. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). 2. Поставки предмету закупівлі здійснюється Учасником окремими партіями, згідно поданих заявок на протязі 2 днів з моменту отримання заявки від Замовника, два рази на тиждень. Термін придатності предмету закупівлі на момент поставки має складати не менше 90 % від загального строку придатності, встановленого виробником. 3. Місце поставки: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 2; м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 7; м. Івано-Франківськ, вул. Матейки, 22; м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 124; м. Івано-Франківськ, вул. Тролейбусна, 10; м. Івано-Франківськ, вул. Низова, 3Б; м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар, 32; обл. Івано-Франківськ, м. Яремче, вул. Свободи, 367/17. 4. Тара та упаковка предмету закупівлі повинна бути міцна, чиста, суха, без стороннього запаху й порушення цілісності, придатна для його транспортування і така, що відповідає встановленим в Україні стандартам, технічним умовам. 5. Для транспортування повинен бути виділений спеціалізований транспорт, що відповідає діючим санітарним нормам та правилам для перевезення продуктів харчування, обладнаний холодильним обладнанням. Водій – експедитор, експедитор зобов’язані мати при собі спецодяг, особисту медичну книжку, з відміткою дійсною на момент кожного завозу товару, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів. 6. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами: накладними та документами на підтвердження якісних характеристик предмету закупівлі, а саме копія висновку державної санітарної епідеміологічної експертизи на продукцію та/або копія сертифікату відповідності, та/або копія посвідчення про якість, та/або копія декларації виробника, або інші документи, що засвідчують якість та безпеку товару, що постачається. Документи мають бути дійсні на дату постачання та завірені печаткою та підписом посадової особи постачальника. 7. Ціна на товар має бути визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт і тари, та інших витрат, визначених законодавством. 8. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі відповідають встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам України (державним стандартам, технічним умовам тощо), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.
-
Код ЄДРПОУ:
02010758
-
Адреса:
76018, Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківськ, Галицька, буд.2
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади