-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо та сало свинини свіже.
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 700 кг., філєйка - 250 кг., порібя - 330 кг., сало - 260 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Доставка за рахунок постачальника, згідно поданої заявки, щомісячно. Договір від постачальника.
Торги не відбулися
225 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 250.00 UAH
мін. крок: 1% або 2 250.00 UAH
Номер:
b41ea510db61457bb4bcbe54022b1c60
Внутрішній номер закупівлі:
16801495
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2023-01-31-014712-a
Замовник:
Погребищенський ТЦСО
×
-
Код ЄДРПОУ:
25497823
-
Адреса:
22200, Україна, Вінницька область, ПОГРЕБИЩЕ, вул.Богдана Хмельницького, 81
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Коваль Олександр Володимирович 0961935877 pogtercentr1@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
225 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону:
2 250.00 UAH
Період уточнення:
31.01.2023 16:40 - 06.02.2023 10:00
Період прийому пропозицій:
06.02.2023 10:10 - 10.02.2023 16:26
Аукціон:
з 13.02.2023 15:20
Умови оплати:
поставка товару - 100%
- Подіяпоставка товару
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях7 робочі дні
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 700 кг., філєйка - 250 кг., порібя - 330 кг., сало - 260 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Доставка за рахунок постачальника, згідно поданої заявки, щомісячно. Договір від постачальника.
Кількість
1540 кілограм
Період постачання
20.02.2023 - 31.12.2023