• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо (філе куряче (охолоджене), м'ясо свинини свіже чи охолоджене вищого ґатунку (задня частина), м'ясо яловичина вищого ґатунку охолоджене ) (ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо)

Мова тендерної пропозиції – українська. Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад іншою мовою. Визначальним є текст, викладений українською мовою. У порядку визначеному особливостями відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», та змінами від 30.12.2022 р. відповідно до Постанови № 1495 «Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом «Про публічні закупівлі» на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

Завершена

115 550.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 577.75 UAH
Номер: 340797518e9d45c1b5ea448fd8d5fb42
Внутрішній номер закупівлі: 16693710
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-24-000140-a   
Замовник: ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЗОЛОТА РИБКА" ЯКУШИНЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Контактна особа: Качан Наталія 380966721027 zdo_zolotarybka@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 115 550.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 24.01.2023 07:26 - 29.01.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 24.01.2023 07:26 - 01.02.2023 10:00
Період кваліфікації: 01.02.2023 10:02 - 06.02.2023 09:59
Період завантаження договору: 12.02.2023 00:00 - 22.02.2023 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴115 550.00 М’ясо (філе куряче (охолоджене), м'ясо свинини свіже чи охолоджене вищого ґатунку (задня частина), м'ясо яловичина вищого ґатунку охолоджене )