• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

ДК 021:2015 71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних досліджень (випробувань) об’єктів санітарних заходів під час здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання вимог, щодо безпечності харчових продуктів та окремих показників якості на 2023 рік)

Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) та інших нормативно-правових актів (документів) чинного законодавства у сфері публічних закупівель зокрема Постанови Кабінету Міністрів від 12 жовтня 2022 р. № 1178. Категорія замовника: Орган державної влади; Мова(мови), якою(якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: українська; Кількість послуг: 1157 послуг (досліджень); Надання забезпечення: Не передбачається; Умови надання забезпечення: не передбачається; Місце надання послуг - відбір зразків по Чернігівській області, місце надання послуг - за місцезнаходженням лабораторії; Джерело фінансування -Державний бюджет; Оцінка тендерний пропозицій здійснюється на основі єдиного критерію-ціна. Питома вага критерію ціна – 100%.

Завершена

460 200.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 301.00 UAH
Номер: f5c3578229cf48118c4b5ca2ece07eeb
Внутрішній номер закупівлі: 16663218
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-20-004121-a   
Замовник: Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області
Контактна особа: Олена САНЖАРА +38046237142 post@dpsscn.gov.ua http://dpsscn.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 71900000-7 Лабораторні послугиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Послуги
Очікувана вартість: 460 200.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 20.01.2023 10:59 - 28.01.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 20.01.2023 10:59 - 31.01.2023 09:00
Період кваліфікації: 31.01.2023 09:01 - 06.02.2023 15:05
Період завантаження договору: 12.02.2023 00:00 - 22.02.2023 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴460 200.00 ДК 021:2015 71900000-7 Лабораторні послуги (Проведення лабораторних досліджень (випробувань) об’єктів санітарних заходів під час здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання вимог, щодо безпечності харчових продуктів та окремих показників якості на 2023 рік)