• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Хліб житньо-пшеничний з борошна вищого або І ґатунку, батон білий з борошна вищого ґатунку Код згідно ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник": 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Місце знаходження замовника: Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Будівельників, 57 Категорія замовника: передбачено пунктом 3 частини 4 ст.2 Закону «Про публічні закупівлі»), а саме установа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади. Мова якою повинні готуватися тендерні пропозиції: під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова або російська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою. Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій не вимагається

Завершена

252 288.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 261.44 UAH
Номер: ee7ce71732f64e639eb958ee54a9731c
Внутрішній номер закупівлі: 16575970
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-12-000850-a   
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ ЛАДИЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Контактна особа: Тетяна Захарчевна +380672711775 zaharcevna1978@ukr.net http://lad-osvita.vn.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 252 288.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 12.01.2023 09:29 - 17.01.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 12.01.2023 09:29 - 20.01.2023 00:00
Період кваліфікації: 20.01.2023 00:02 - 20.01.2023 14:41
Період завантаження договору: 26.01.2023 00:00 - 05.02.2023 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴252 288.00 Хліб житньо-пшеничний з борошна вищого або І ґатунку, батон білий з борошна вищого ґатунку