• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо (філе куряче (охолоджене), м'ясо свинини свіже чи охолоджене вищого ґатунку (задня частина), м'ясо яловичина вищого ґатунку охолоджене (ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо)

Мова тендерної пропозиції – українська. Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад іншою мовою. Визначальним є текст, викладений українською мовою. У порядку визначеному особливостями відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», та змінами від 30.12.2022 р. відповідно до Постанови № 1495 «Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом «Про публічні закупівлі» на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

Завершена

40 405.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 202.02 UAH
Номер: a377698fae8a4922a29b98c193dec126
Внутрішній номер закупівлі: 16558220
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-09-005830-a   
Замовник: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МИКУЛИНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЯКУШИНЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ"
Контактна особа: Юрій Яніцький 380982009219 zosh_mk@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 40 405.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 09.01.2023 21:38 - 14.01.2023 00:00
Період прийому пропозицій: 09.01.2023 21:38 - 17.01.2023 17:00
Період кваліфікації: 17.01.2023 17:04 - 23.01.2023 18:51
Період завантаження договору: 29.01.2023 00:00 - 08.02.2023 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴40 405.00 М’ясо (філе куряче (охолоджене), м'ясо свинини свіже чи охолоджене вищого ґатунку (задня частина), м'ясо яловичина вищого ґатунку охолоджене )