-
Відкриті торги з особливостями
-
Мультилотова
-
КЕП
Лот №1- Свинина охолоджена у напівтушах або еквівалент*, м’якуш свинини з тазостегнової і лопаткової частини туші охолоджений або еквівалент*, Лот №2 - Четвертина куряча охолоджена або еквівалент*, філе куряче охолоджене або еквівалент*.
Детальні вимоги щодо закупівлі визначені у оголошенні про проведення відкритих торгів, тендерній документації і додатках до неї. Відкриті торги з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування.
Завершена
2 788 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 6 400.00 UAH
мін. крок: 0.2% або 6 400.00 UAH
Номер:
4c9a83dfa09441d0832c04eb7fc802d2
Внутрішній номер закупівлі:
16310313
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-12-16-015927-a
Замовник:
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "ЦЕНТР ОСВІТИ" ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
×
-
Код ЄДРПОУ:
13353993
-
Адреса:
44700, Україна, Волинська область, Володимир-Волинський, 44700, Волинська обл., місто Володимир-Волинський, ВУЛИЦЯ БЕРЕГОВОГО, будинок 1
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
САНЕЛЮК МАР'ЯНА ВІТАЛІЇВНА 380987841321 INTERNAT555@GMAIL.COM
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
2 788 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
16.12.2022 17:53 - 21.12.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
16.12.2022 17:53 - 24.12.2022 20:00
Аукціон:
27.12.2022 12:40 - 27.12.2022 13:26
Період кваліфікації:
27.12.2022 13:26 - 12.01.2023 16:33
Період завантаження договору:
18.01.2023 00:00 - 28.01.2023 00:00
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴1 280 000.00 Лот 1. Свинина охолоджена у напівтушах або еквівалент*, м’якуш свинини з тазостегнової і лопаткової частини туші охолоджений або еквівалент*
- Лот №2 ₴1 508 000.00 Лот 2. Четвертина куряча охолоджена або еквівалент*, філе куряче охолоджене або еквівалент*