-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Лопаткова частина яловича без кістки зачищена охолоджена, Шийна частина яловича без кістки охолоджена
Примітки оголошення Категорія замовника відповідно до ч. 4 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»: Підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Мови, якими повинні готуватись тендерні пропозиції: Усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції, та підготовлені безпосередньо учасником, повинні бути складені українською мовою, якщо інше не передбачено тендерною документацією. Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): Забезпечення тендерної пропозиції не вимагається. * з особливостями затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178
Завершена
880 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 4 400.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 4 400.00 UAH
Номер:
904dfa633265442c8a97928ddd0c439b
Внутрішній номер закупівлі:
16265216
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-12-14-021180-a
Замовник:
Комунальне некомерційне підприємство "Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради"
×
-
Код ЄДРПОУ:
05484161
-
Адреса:
21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 84
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Гаврилюк Тетяна Миколаївна +380432560639 goldsystem.market@gmail.com http://prco.com.ua/
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
880 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
14.12.2022 17:00 - 19.12.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
14.12.2022 17:00 - 22.12.2022 18:00
Аукціон:
23.12.2022 13:28 - 23.12.2022 13:51
Період кваліфікації:
23.12.2022 13:51 - 27.12.2022 14:20
Період завантаження договору:
02.01.2023 00:00 - 12.01.2023 00:00
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴880 000.00 Лопаткова частина яловича без кістки зачищена охолоджена, Шийна частина яловича без кістки охолоджена