• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів

Печиво галетне

Завершена

3 800.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 38.00 UAH
Номер: 2203ffc2fee8470dbd2edc21305e25a2
Внутрішній номер закупівлі: 1624811
Ідентифікатор закупівлі: UA-2018-01-16-000606-c   
Замовник: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КАМ'ЯНСЬКИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
Контактна особа: Ганна, Ольга, Тетяна Кліценко, Біленко, Вороніна +380569232672 drdndz@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 3 800.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 38.00 UAH
Період уточнення: 16.01.2018 10:48 - 19.01.2018 12:00
Період прийому пропозицій: 19.01.2018 12:00 - 24.01.2018 16:00
Період кваліфікації: 24.01.2018 16:04 - 25.01.2018 08:43
Період завантаження договору: 24.01.2018 16:04 - 13.02.2018 16:04

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Печиво галетне
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 100 кілограм
Період постачання 30.01.2018 - 14.06.2018
Місце постачання 51931, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, Спортивна, 33 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП Ісаєнко Олена Олександрівна

Оскарження: 24.01.2018 16:04 - 29.01.2018 08:43
Початкова пропозиція 3 248.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
3 248.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
25.01.2018 08:43
Документи 5
Скарги 0

Контракти

Номер: bb4771bf635b4e04904f90fd2a661858
Ідентифікатор договору: UA-2018-01-16-000606-c-b1
Постачальник: ФОП Ісаєнко Олена Олександрівна
Номер договору: 01-П/І/П
Сума договору: 3 248.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 29.01.2018 00:00 - 31.12.2018 00:00
Дата підписання: 29.01.2018 10:00
Статус:
Підписаний
pdf
печиво.pdf
pdf
печиво 2.pdf
pdf
печиво спец.pdf