-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
"Плодові овочі" (помідор, перець солодкий, гарбуз)
згідно ДК 016:2010 01.13.3. ( НКУ 021:2015 – 03221200-8 "Плодові овочі" (помідор, перець солодкий, гарбуз) 4.2. Кількість товарів: 1. Помідор – 6000 кг; 2. перець солодкий – 3000 кг; 3. Гарбуз – 1600 кг; 1. 4.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг. ЗО Подільського району 4.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: серпень - листопад 2016 року. 5. Технічні вимоги: згідно Додатку 1. 6. Основні умови договору: згідно Додатку 2.
Завершена
147 480.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 738.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 738.00 UAH
Номер:
7acbee3a6e9b4efcb8a127b170220b61
Внутрішній номер закупівлі:
161222
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2016-07-28-000111-a
Замовник:
Управління освіти Подільської районної в м.Києві державної адміністрації
×
-
Код ЄДРПОУ:
37393777
-
Адреса:
04071, Україна, Київська область, Київ, вул.Введенська, 35
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Апекіна Анна Вікторівна 380444255381 podil_zakypivli@ukr.net http://podilruo.kiev.ua/
Класифікатор ДК 021:2015:
03221200-8 Плодові овочіАналіз за цим CPV
Очікувана вартість:
147 480.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
28.07.2016 11:47 - 02.08.2016 12:00
Період прийому пропозицій:
02.08.2016 13:00 - 04.08.2016 13:00
Аукціон:
05.08.2016 15:13 - 05.08.2016 15:34
Період кваліфікації:
05.08.2016 15:34 - 10.08.2016 15:11
Період завантаження договору:
05.08.2016 15:34 - 25.08.2016 15:34
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴147 480.00 згідно ДК 016:2010 01.13.3. ( НКУ 021:2015 – 03221200-8 "Плодові овочі" (помідор, перець солодкий, гарбуз) 4.2. Кількість товарів: 1. Помідор – 6000 кг; 2. перець солодкий – 3000 кг; 3. Гарбуз – 1600 кг; 1. 4.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг. ЗО Подільського району 4.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: серпень - листопад 2016 року. 5. Технічні вимоги: згідно Додатку 1. 6. Основні умови договору: згідно Додатку 2.