• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо (код ДК 021: 2015 - код 15110000-2) (чверть куряча сухої заморозки; тушки курячі заморожене; печінка куряча заморожена)

Завершена

97 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 970.00 UAH
Номер: 69e638c147be4f73a1192e3b7659e13a
Внутрішній номер закупівлі: 1566321
Ідентифікатор закупівлі: UA-2017-12-22-000089-a   
Замовник: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХАРКІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІ СТУПЕНІВ №14 ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"
Контактна особа: Тімченко Андрій +380 57 738 17 04 14int@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 97 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 970.00 UAH
Період уточнення: 22.12.2017 08:53 - 28.12.2017 14:00
Період прийому пропозицій: 28.12.2017 14:00 - 02.01.2018 23:00
Період кваліфікації: 02.01.2018 23:04 - 04.01.2018 09:57
Період завантаження договору: 02.01.2018 23:04 - 22.01.2018 23:04

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М’ясо (код ДК 021: 2015 - код 15110000-2) (чверть куряча сухої заморозки; тушки курячі заморожене; печінка куряча заморожена)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2500 кілограм
Період постачання до 31.12.2018
Місце постачання 61110, Україна, Харківська обл., Харків, вул. Артема Веделя 7 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СТОЯН ВАЛЕНТИН ГРИГОРОВИЧ

Оскарження: 02.01.2018 23:04 - 09.01.2018 09:57
Початкова пропозиція 97 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
97 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
04.01.2018 09:57
Документи 64
Скарги 0

Контракти

Номер: e923570c39ed480898af2b85676031ad
Ідентифікатор договору: UA-2017-12-22-000089-a-b1
Постачальник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СТОЯН ВАЛЕНТИН ГРИГОРОВИЧ
Номер договору: 19
Сума договору: 97 000.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 01.01.2018 00:00 - 31.12.2018 00:00
Дата підписання: 12.01.2018 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
19 12.01.18.pdf