• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (5113000-3 Свинина (М'ясо свинина охолоджена), 15112130-6 Курятина (Філе ніжне куряче, охолоджене), 15112130-6 Курятина (Гомілки))

Завершена

30 500.00 UAH без ПДВ
Номер: bbd99426ea004ef1b1cc075d95dbc09f
Внутрішній номер закупівлі: 15497812
Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-10-04-011496-a   
Замовник: Кременецький академічний ліцей імені У. Самчука
Контактна особа: Олеся Володимирівна Іванюк +380686292178 krem_liceum@ukr.net http://www.kremenetslyceum.com.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 30 500.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
ДК 021:2015 5113000-3 Свинина (М'ясо свинина охолоджена)
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 70 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 47003, Україна, Тернопільська область, Кременець, вул.Б.Харчука,8 На карті
ДК 021:2015 15112130-6 Курятина (Філе ніжне куряче, охолоджене)
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 90 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 47003, Україна, Тернопільська область, Кременець, вул.Б.Харчука,8 На карті
ДК 021:2015 15112130-6 Курятина (Гомілки)
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 80 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Місце постачання 47003, Україна, Тернопільська область, Кременець, вул.Б.Харчука,8 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП ТОКАРСЬКИЙ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
Ціна пропозиції 30 500.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
04.10.2022 20:09
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: a186ae701ce140ad8d13bc4c5f038cef
Ідентифікатор договору: UA-2022-10-04-011496-a-b1
Постачальник: ФОП ТОКАРСЬКИЙ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
Номер договору: 46
Сума договору: 30 500.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 29.09.2022 00:00 - 31.12.2022 00:00
Дата підписання: 29.09.2022 20:05
Статус:
Підписаний
pdf
харчуван_46.pdf