• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М'ясопродукти

Завершена

59 800.00 UAH без ПДВ
Номер: e91492ffde0e471393f76c6ce7a03d06
Внутрішній номер закупівлі: 14911405
Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-07-15-002544-a   
Замовник: Відділ гуманітарної політики Новодністровської міської ради
Контактна особа: Мар'яна Кримняк +380979362308 osvita_novodn@ukr.net http://novod-osvita.at.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні виробиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 59 800.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Ковбасні вироби (сердельки)
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 100 кілограм
Період постачання 13.07.2022 - 23.08.2022
Місце постачання 60236, Україна, Чернівецька область, Новодністровськ, мікрорайон "Діброва" 14 б На карті
Ковбаса (варена)
Код ДК 021:2015: 15131130-5 Ковбаси
Кількість 100 кілограм
Період постачання 13.07.2022 - 23.08.2022
Місце постачання 60236, Україна, Чернівецька область, Новодністровськ, мікрорайон "Діброва" 14 б На карті
Ковбаса (копчена)
Код ДК 021:2015: 15131130-5 Ковбаси
Кількість 100 кілограм
Період постачання 13.07.2022 - 23.08.2022
Місце постачання 60236, Україна, Чернівецька область, Новодністровськ, мікрорайон "Діброва" 14 б На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ГОНТА ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ
Ціна пропозиції 59 800.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
15.07.2022 11:27
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: afeaf6cb6d294d81921aeab5582c8c48
Ідентифікатор договору: UA-2022-07-15-002544-a-b1
Постачальник: ГОНТА ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ
Номер договору: 149
Сума договору: 59 800.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Ковбасні вироби (сердельки): 153.00000 UAH без ПДВ
Ковбаса (варена): 185.00000 UAH без ПДВ
Ковбаса (копчена): 260.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 13.07.2022 00:00 - 23.08.2022 00:00
Дата підписання: 13.07.2022 11:23
Статус:
Підписаний
pdf
договір № 149 від 13.07.2022.pdf