-
Переговорна процедура
-
Безлотова
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015 – 55320000-9- Послуги з організації харчування (конкретна назва : 55321000-6 - Послуги з готування їжі)
ДК 021:2015 – 55320000-9- Послуги з організації харчування (конкретна назва : 55321000-6 - Послуги з готування їжі).Закупівля здійснюється за кошти місцевого бюджету для забезпечення потреб в харчуванні учнів Горохолинського ліцею Богородчанської селищної ради на 2022 рік.
Завершена
70 470.00
UAH без ПДВ
Номер:
c4e6da110b4349918d1a0d0a44cba7e5
Внутрішній номер закупівлі:
14308006
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-03-01-000304-c
Замовник:
ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ БОГОРОДЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
×
-
Код ЄДРПОУ:
44152919
-
Адреса:
77701, Україна, Івано-Франківська область, смт Богородчани, вул.Шевченка, будинок 53
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Дронів Оксана Василівна 380979035067 bogoosvita@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
55320000-9 Послуги з організації харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Послуги
Умова застосування:
Відсутність конкуренції з технічних причин
Обґрунтування умови застосування:
Раціональне харчування тих, хто навчається - одна з умов створення здоров`язберігаючого середовища в загальноосвітніх установах, зниження негативних ефектів і наслідків функціонування системи освіти. Недостатня кількість поживних речовин в дитячому віці негативно позначається на показниках фізичного розвитку, захворюваності, успішності, сприяє прояву обмінних порушень і хронічної патології. Найважливішою умовою для підтримки здоров'я, високої працездатності і витривалості людини є повноцінне і правильне харчування . У Замовника, Відділ освіти, молоді та спорту є необхідність закупівлі послуг з організації шкільного харчування учнів Горохолинського ліцею Богородчанської селищної ради . Харчування має бути збалансованим, протягом дня дитина має отримувати необхідний мінімум харчових і мінеральних речовин. Якщо врахувати, що велику частину часу діти проводять в школі, то і повноцінно харчуватися вони повинні в шкільній їдальні . Тому необхідно професійними та іншими знаннями, навичками та вміннями організувати повноцінне, безпечне і якісне харчування учнів, забезпечити приготування їжі в шкільній їдальні лише з безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини , дотримуватися технології виготовлення страв, правил особистої гігієни працівників харчоблоку шкільної їдальні, суворо дотримуватися правил приймання надходження продуктів, вимог кулінарної обробки харчових продуктів в шкільній їдальні , термінів зберігання та реалізації продуктів, що швидко псуються, забезпечити харчування учнів за місцем навчання, безпосередньо у навчальному закладі, у дні коли проводиться навчання. Важливо врахувати, що організація харчування здійснюється безпосередньо в приміщенні навчального закладу, підвіз готових страв і їх розігрівання не дозволяється. Відповідно до рішення Богородчанської селищної ради №1019-13/2021 від 23 грудня 2021 року з січня 2022 року вартість гарячого харчування для учнів, які навчаються у 1-11 класах закладів загальної середньої освіти денної форми навчання за кошти селищного бюджету в розмірі 30,00 в день для наступних пільгових категорій : - дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; - дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах в закладах загальної середньої освіти; - діти, батьки яких мобілізовані до Збройних сил України, Національної гвардії України та є учасниками антитерористичної операції , учасниками бойових дій або загинули під час виконання службових обов’язків в зоні проведення АТО/ООС та діти,які внутрішньо переміщені - діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям». Способом організації харчування в шкільній їдальні Горохолинського ліцею Богородчанської селищної ради є : Аутсорсинг — спосіб організації харчування здобувачів освіти / дітей, що передбачає виготовлення та реалізацію готових страв оператором ринку харчових продуктів, який надає послуги з харчування, з використанням матеріально-технічної бази закладу освіти . Відповідно до вимог технічного завдання Учасник зобов’язується: Власною працею, професійними та іншими знаннями, навичками та вміннями організовувати повноцінне, безпечне і якісне харчування учнів. Забезпечувати приготування їжі лише з безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини в шкільній їдальні , додержуватись умов і термінів їх зберігання, технології виготовлення страв, правил особистої гігієни працівників харчоблоків. Суворо дотримуватися правил приймання надходження продуктів, вимог кулінарної обробки харчових продуктів, термінів зберігання та реалізації продуктів, що швидко псуються. Розробити двотижневе перспективне меню, погодити його з Богородчанським районним відділом Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та Замовником. Проводити щоденно бракераж продуктів, за участю представників школи. Забезпечити харчування учнів за місцем навчання, безпосередньо у навчальному закладі, у дні коли проводиться навчання. Забезпечувати їдальню школи холодильним та технологічним обладнанням, кухонним посудом, інвентарем, спецодягом, миючими та дезінфікуючими засобами. Проводити поточний ремонт приміщень харчоблоку, у т.ч. допоміжних приміщень, теплового та холодильного обладнання їдальні. Забезпечити належне санітарне утримання приміщень їдальні, технологічного обладнання та інвентарю. Вчасно проводити оплату комунальних послуг, у відповідності з показниками лічильника при його наявності або на підставі розрахунків при відсутності лічильника; Укомплектувати штат працівників шкільної їдальні кваліфікованими кадрами, що мають досвід роботи з організації дитячого харчування та забезпечувати своєчасне й обов'язкове проходження медоглядів відповідно до вимог чинного законодавства. Забезпечити дотримання правил з безпеки життєдіяльності, дотримання правил пожежної безпеки. Для забезпечення процесу організації надання послуг з харчування учнів згідно вимог Замовника, Орендодавець ( Богородчанська селищна рада) з метою надання в оренду комунального майна (приміщення їдалень) навчальних закладів Богородчанської селищної територіальної громади та включення до переліку першого типу, керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483» Деякі питання оренди державного та комунального майна», Законом України « Про оренду державного та комунального майна», Методикою розрахунку за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України, від 04.10.1995 №786, Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремо визначеного майна, що належить до державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.2020 р № 820, статтями 26.60 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Рішення Богородчанської селищної ради від 22 липня 2021 року № 781-8/2021 про надання дозволу на оренду комунального майна та включення до Переліку першого типу , вирішила включити до Переліку першого типу об’єкти оренди-приміщення їдалень навчальних закладів Богородчанської селищної територіальної громади шляхом розміщення в електронній торговій системі інформації про об’єкт оренди (оголошення про передачу майна в оренду) та проведення аукціону щодо надання права на укладання договорів оренди у ЕС PROZORRO приміщень їдалень навчальних закладів Богородчанської селищної територіальної громади . За результатом аукціону з ФОП Капущак Євдокією Ярославівною було укладено Договір оренди №18 від 20.10.2021 року на приміщення харчоблоку Горохолинського ліцею імені Романа Кияка : вул. Українська,321 А , с. Горохолино ,77760 , згідно яких Орендодавцем виступає Богородчанська селищна рада, Орендарем - Фізична особа-підприємець Капущак Євдокія Ярославівна , яка діє на підставі ВИПИСКИ з ЕДР № 201043000000000089 , та Балансоутримувач - Відділ освіти, молоді та спорту Богородчанської селищної ради. Також, складено Акт приймання – передачі в оренду нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності від 01.10.2021 року (ключ об’єкта, під яким об’єкт включений до Переліку відповідного типу № LLE001-UA-20210908-06923 ( вул. Українська,321 А, с. Горохолино , Івано-Франківська область,77760) та ФОП зареєструвала потужність приміщення харчоблоку Горохолинського ліцею імені Романа Кияка, за адресою : вул. Українська,321 А,с. Горохолина, внесено до державного реєстру операторів ринку харчових продуктів та присвоєно реєстраційний номер r-UA-09-01-617 (наказ головного Управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від 27.10.2021 року за № 1745) Документальним підтвердження застосування саме цієї підстави для проведення переговорної процедури закупівлі є: 1. Договір оренди №18 від 20.10.2021 року приміщення харчоблоку Горохолинського ліцею імені Романа Кияка : вул. Українська,321 А ,с. Горохолино ,77760 2. Акт приймання – передачі в оренду нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності від 01.10.2021 року (ключ об’єкта, під яким об’єкт включений до Переліку відповідного типу № LLE001-UA-20210908-06923 ( вул. Українська,321 А, с. Горохолино ,Івано-Франківська область,77760) 3. Довідка про реєстрацію приміщення харчоблоку Горохолинського ліцею імені Романа Кияка, за адресою : вул. Українська,321 А,с. Горохолина, внесено до державного реєстру операторів ринку харчових продуктів та присвоєно реєстраційний номер r-UA-09-01-617 (наказ головного Управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від 27.10.2021 року за № 1745) 4. Рішення Богородчанської селищної ради від 22 липня 2021 року № 781-8/2021 про надання дозволу на оренду комунального майна та включення до Переліку першого типу . Отже, враховуючи вище наведене, Закупівля для Замовника може бути здійснена на підставі п.2 ч. 2 ст. 40 нової редакції Закону, в тому числі така процедура може бути застосована у разі відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи
Очікувана вартість:
70 470.00 UAH без ПДВ
Умови оплати:
надання послуг - 100%
- Подіянадання послуг
- ОписРозрахунки здійснюються Замовником протягом 7 робочих днів після підписання сторонами Акту приймання-передачі наданих послуг шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях7 робочі дні
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
конкретна назва : 55321000-6 - Послуги з готування їжі для учнів Горохолинського ліцею
Кількість
2349 день
Період постачання
до 31.12.2022
Результати торгів
Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП Капущак Євдокія Ярославівна
Оскарження: 01.03.2022 10:37 - 12.03.2022 00:00
×
-
Код ЄДРПОУ:
2560615247
-
Контактна особа:
Капущак Євдокія Ярославівна +0976744757
-
Адреса:
77760, Україна, Івано-Франківська область, Горохолина, Українська,239
Оскарження: 01.03.2022 10:37 - 12.03.2022 00:00
Ціна пропозиції
70 470.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
01.03.2022 10:37
Документи
2
Скарги
0
Контракти
Номер:
d1bf98bb6c2f46c08409d8088524d0c4
Ідентифікатор договору:
UA-2022-03-01-000304-c-b1
Постачальник:
ФОП Капущак Євдокія Ярославівна
×
-
Код ЄДРПОУ:
2560615247
-
Контактна особа:
Капущак Євдокія Ярославівна +0976744757
-
Адреса:
77760, Україна, Івано-Франківська область, Горохолина, Українська,239
Номер договору:
№9
Сума договору:
70 470.00 UAH без ПДВ
Період дії договору:
14.03.2022 00:00 - 31.12.2022 00:00
Дата підписання:
14.03.2022 00:00
Статус:
Виконаний