-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Ковбаси, сосиски варені, сардельки варені, грудинка куряча, код за ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти
Торги не відбулися
177 490.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 887.45 UAH
мін. крок: 0.5% або 887.45 UAH
Номер:
4dc1fb4e794e4866a47362d96c3bf207
Внутрішній номер закупівлі:
13824017
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-01-27-014238-b
Замовник:
Іллінецький аграрний фаховий коледж
×
-
Код ЄДРПОУ:
35830913
-
Адреса:
22700, Україна, Вінницька область, м. Іллінці, вул. Студентська, буд. 2
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Світлана Балдинюк +380434523198 0680381422@ukr.net http://www.idak.vn.ua
Класифікатор ДК 021:2015:
15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
177 490.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону:
887.45 UAH
Період уточнення:
27.01.2022 16:49 - 02.02.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
02.02.2022 00:00 - 07.02.2022 08:00
Аукціон:
з 08.02.2022 11:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%
- Подіяпоставка товару
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях14 календарні дні
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Ковбаса копчена 1-ґатунку
Кількість
75 кілограм
Період постачання
09.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання
Відповідно до документації
Ковбаса сирокопчена вищого ґатунку
Кількість
50 кілограм
Період постачання
09.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання
Відповідно до документації
Ковбаса варена «Олів’є"
Кількість
110 кілограм
Період постачання
09.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання
Відповідно до документації
Сосиски філейні
Кількість
960 кілограм
Період постачання
09.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання
Відповідно до документації
Сардельки філейні
Кількість
325 кілограм
Період постачання
09.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання
Відповідно до документації
Грудинка куряча копчена фасована у вакуум пакети вагою від 400 грам
Кількість
30 кілограм
Період постачання
09.02.2022 - 31.12.2022
Місце постачання
Відповідно до документації