-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо), Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територальної громади. Вид закупівлі - відкриті торги. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У випадках, передбачених частиною 3 статті 10 Закону, документи замовника щодо процедури закупівлі, передбачені Законом, викладаються українською та англійською мовами. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.
Завершена
447 800.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 1 215.00 UAH
мін. крок: 0.3% або 1 215.00 UAH
Номер:
e6e43ed57b9b49fd893a35ab48362132
Внутрішній номер закупівлі:
13584592
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-01-12-004400-a
Замовник:
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15
×
-
Код ЄДРПОУ:
22061509
-
Адреса:
10005, Україна, Житомирська область, місто Житомир, вулиця Старочуднівська, будинок 4-а
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Хоменко Ірина Сергіївна +380688233166 zdnza15@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
447 800.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
12.01.2022 15:22 - 18.01.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
12.01.2022 15:22 - 28.01.2022 00:00
Аукціон:
28.01.2022 12:04 - 28.01.2022 12:27
Період кваліфікації:
28.01.2022 12:27 - 01.02.2022 23:18
Період завантаження договору:
01.02.2022 23:18 - 21.02.2022 23:18
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴121 500.00 М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
- Лот №2 ₴326 300.00 Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)