-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо), Стегно куряче, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територальної громади. Вид закупівлі - відкриті торги. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У випадках, передбачених частиною 3 статті 10 Закону, документи замовника щодо процедури закупівлі, передбачені Законом, викладаються українською та англійською мовами. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.
Завершена
659 250.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 1 822.50 UAH
мін. крок: 0.3% або 1 822.50 UAH
Номер:
c359bf3a480d4dbe9a52a43da4f94d89
Внутрішній номер закупівлі:
13583925
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-01-12-001912-c
Замовник:
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30
×
-
Код ЄДРПОУ:
22060304
-
Адреса:
10014, Україна, Житомирська область, місто Житомир, вулиця Пушкінська, буд. 17
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Сидорова Марина Юріївна +380975880356 544080@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
659 250.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
12.01.2022 14:58 - 18.01.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
12.01.2022 14:58 - 28.01.2022 00:00
Аукціон:
28.01.2022 15:06 - 28.01.2022 16:16
Період кваліфікації:
28.01.2022 16:16 - 03.02.2022 13:43
Період завантаження договору:
01.02.2022 19:54 - 21.02.2022 19:54
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴182 250.00 М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
- Лот №2 ₴477 000.00 Стегно куряче, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)