-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо), Стегно куряче, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територальної громади. Вид закупівлі - відкриті торги. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У випадках, передбачених частиною 3 статті 10 Закону, документи замовника щодо процедури закупівлі, передбачені Законом, викладаються українською та англійською мовами. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.
Завершена
559 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 1 640.00 UAH
мін. крок: 0.3% або 1 640.00 UAH
Номер:
80574d7d768548dab04acac0c2bb465a
Внутрішній номер закупівлі:
13581697
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-01-12-001315-c
Замовник:
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57
×
-
Код ЄДРПОУ:
22061841
-
Адреса:
10002, Україна, Житомирська область, місто Житомир, вулиця Довженка, будинок 11
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Сагай Наталія Олексіївна +380412341536 57barvinok@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
559 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
12.01.2022 13:21 - 18.01.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
12.01.2022 13:21 - 28.01.2022 00:00
Аукціон:
28.01.2022 11:46 - 28.01.2022 12:09
Період кваліфікації:
28.01.2022 12:09 - 01.02.2022 22:53
Період завантаження договору:
01.02.2022 22:53 - 21.02.2022 22:53
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴164 000.00 М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
- Лот №2 ₴395 000.00 Стегно куряче, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)