-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо), Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територальної громади. Вид закупівлі - відкриті торги. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У випадках, передбачених частиною 3 статті 10 Закону, документи замовника щодо процедури закупівлі, передбачені Законом, викладаються українською та англійською мовами. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.
Завершена
611 460.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 1 489.00 UAH
мін. крок: 0.2% або 1 489.00 UAH
Номер:
cf86cb6fb1f94602809b465580c27fda
Внутрішній номер закупівлі:
13581161
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2022-01-12-001171-c
Замовник:
Житомирський центр розвитку дитини №5
×
-
Код ЄДРПОУ:
22061278
-
Адреса:
10031, Україна, Житомирська область, місто Житомир, вулиця Покровська, будинок 143
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Сацердова Ірина Володимирівна +380969845023 crd5oblik@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
611 460.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
12.01.2022 12:46 - 18.01.2022 00:00
Період прийому пропозицій:
12.01.2022 12:46 - 28.01.2022 00:00
Аукціон:
28.01.2022 13:27 - 28.01.2022 14:03
Період кваліфікації:
28.01.2022 14:03 - 03.02.2022 14:01
Період завантаження договору:
01.02.2022 20:44 - 21.02.2022 20:44
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴148 900.00 М'ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
- Лот №2 ₴462 560.00 Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)