• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М’ясна продукція заморожена

Курчата-бройлери 1 категорії патрані (заморожені) Виробниче фасування по 1 шт., вага 1 шт. не менше 1,5 кг. М'язи тушок мають бути добре розвинуті, наявні відкладення підшкірного жиру, добре знекровлені з чистою поверхнею, без залишків пір'я, пеньків. Шкіра - чиста , суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям ,синців, для замороженого м'яса - відсутні холодильні опіки. Кісткова система без переломів і деформацій. Колір шкіри тушки від «білого» до жовтого; підшкірного та внутрішнього жиру - блідо жовтого або жовтого кольору; м’язової частини - від блідо - рожевого до рожевого. Запах - властивий доброякісному м'ясу птиці, без сторонніх запахів. При варінні м’яса бульйон прозорий ароматний. Смак бульйону відповідає показникам доброякісного продукту. Сторонні запахи відсутні. Пакування:виробниче фасування по 1 шт. в полімерні індивідуальні пакети та запаковані тушки покладені у ящики з гофрованого картону. Гомілка курчати-бройлера напівфабрикат кулінарний заморожений ваговий, без води, розсипом. Гомілки повинні бути: 1) цілі, без пошкоджень, беручи до уваги упакування; 2) чисті, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові; 3) без стороннього запаху; 4) без видимих плям крові, за винятком дрібних та незначних; 5) без поламаних кісток, що стирчать; 6) без серйозних ударів. Пакування: виробниче фасування в полімерні пакети та запаковані напівфабрикати покладені у ящики з гофрованого картону. Філе курчат - бройлерів заморожені напівфабрикат кулінарний заморожений ваговий, без води, розсипом, суха заморозка. Філе курчати-бройлера без шкіри і кістки. Філе куряче заморожене без стороннього запаху, блідо - жовтого кольору з рожевим відтінком, поверхня не ушкоджена; суха, не завітрена; без згустків крові; без льодяної глазурі та снігу. У розмороженому вигляді: м’язи щільні, пружні; якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася, швидко вирівнюється . Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Пакування: виробниче фасування в полімерні пакети та запаковані напівфабрикати покладені у ящики з гофрованого картону. Стегно курчат - бройлерів заморожені напівфабрикат кулінарний заморожений ваговий, без води, розсипом, суха заморозка, на кістки без хребта. Стегно куряче заморожене без залишків пір’я без стороннього запаху, поверхня не ушкоджена. Стегно куряче заморожене: 1) ціле, без пошкоджень, беручи до уваги упакування; 2) чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові; 3) без стороннього запаху; 4) без видимих плям крові, за винятком дрібних та незначних; 5) без поламаних кісток, що стирчать; 6) без серйозних ударів. Пакування: виробниче фасування в полімерні пакети та запаковані напівфабрикати покладені у ящики з гофрованого картону. Печінка яловича заморожена Печінка повинна бути чиста, без згустків крові, судин, вузлів, проток, жиру, фрагментів зв'язок, у неї не повинно бути невластивих свіжому продукту запахів. Яловича печінка має коричневий, червоно-коричневий колір. Запах — характерний доброякісної печінки, без стороннього запаху. Консистенція - ніжна, м’яка. Максимальний обсяг води на дефростацію не повинен перевищувати 5%. Пакування: виробниче фасування в полімерні пакети та запаковані напівфабрикати покладені у ящики з гофрованого картону. М'ясо яловичини заморожене Зовнішній вигляд: м’якуш,зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок; краї зарівнені; поверхня чиста незавітрена без ослизнювання. Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного мяса без сторонього запаху. Пакування: виробниче фасування в полімерні пакети та запаковані напівфабрикати покладені у ящики з гофрованого картону.

Завершена

49 913.00 UAH з ПДВ
Номер: b96a9ebad6bc4d20bf6c318093003476
Внутрішній номер закупівлі: 13571056
Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-11-002888-a   
Замовник: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Контактна особа: Юрій Пророчук +380617698131 zokltend1@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 49 913.00 UAH з ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М’ясна продукція заморожена
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 6 найменувань
Період постачання 11.01.2022 - 31.12.2022
Місце постачання 69600, Україна, Запорізька область, Запоіжжя, Оріхівське шосе, 10 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "Смарт Фуд ПП"
Ціна пропозиції 49 913.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
11.01.2022 13:03
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 1c1044f26e8d4e5c9ca6f34f5faedcc7
Ідентифікатор договору: UA-2022-01-11-002888-a-a1
Постачальник: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "Смарт Фуд ПП"
Номер договору: 9-Б/21
Сума договору: 49 913.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 11.01.2022 00:00 - 31.12.2022 00:00
Дата підписання: 11.01.2022 13:11
Статус:
Виконаний
pdf
ДОГОВІР 9_Б_22.pdf
p7s
sign.p7s