• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Молоко коров'яче пастеризоване 3,2%, плівка поліетиленова, ДСТУ 2661, 1000г

Молоко пастеризоване 3,2%, ДСТУ 2661, 1000г, Пирятинь - аналогу не пропонувати Технічні вимоги до харчових продуктів 1 Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 3,2% ДСТУ 2661:2010 Однорідна рідина без осаду, пластівців білка та грудочок жиру, смак і запах чисті, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків, колір білий, рівномірний за всією масою. Пакування – пакети 500-1000мл. Термін зберігання, не більше 5 діб. Вимоги до якості харчових продуктів та їх постачання. 1. Якість предмету закупівлі повинна відповідати діючим на території України державним стандартам (ДСТУ, ТУ,) за органолептичними, мікробіологічними показниками та за показниками безпечності, ґатунок перший, вищий, що підтверджується декларацією виробника (сертификат якості/посвідчення про якість), діючим експертним висновком регіональної державно лабораторії Держпродспоживслужби за 2021р. Кожна партія товару має супроводжуватись документами, які підтверджують назву виробника, назву та походження товару, його відповідність вимогам діючих державних стандартів, санітарним заходам, технічним регламентам та санітарно-гігієнічним вимогам якості та безпечності предмету закупівлі. 2. Замовлення на доставку товару надається телефоном. Постачальником призначається особа відповідальна за прийом заявок. Постачальник веде журнал замовлень, де фіксує час отримання замовлення та відповідний номер. Поставки товару здійснюються дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками замовника три рази на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 8 до 10 години на протязі року. 3. Разом з кожною партією товару повинна надаватись супровідна документація (товарно-транспортна накладна,декларація виробника/посвідчення про якість). 4. Термін придатності продукції на момент поставки має бути не менше 90% від загального терміну зберігання. 5. За мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, афлотоксинів, радіонуклідів, гормональних препаратів, антибіотиків, пестицидів не повинні перевищувати гранично допустимі концентраціі, які регламентуються державними документами. 6. Поставка товарів здійснюється в упаковці, придатної для його транспортування, що відповідає встановленим державним стандартам та забезпечує захищеність товару під час транспортування і збереження. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, склад, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, відповідності державним стандартам України (ДСТУ, ТУ). 7. Товар постачається транспортом постачальника, який повинен відповідати вимогам HACCP та всім санітарним вимогам, в тому числі, щодо сумісності продуктів харчування. 8. Доставка, наватаження, розвантаження, занесення до приміщень харчоблоку здійснюються силами та за рахунок постачальника товару, спеціалізованим транспортом постачальника, згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Транспортний засіб має відповідати таким вимогам:забезпечувати температуру від-2 до+4 градусів Цельсію протягом усього часу транспортування, повинен мати внутрішні поверхні, які придатні для легкого очищення, миття та дезінфекції. Водії (експедитори) та всі працівники, які безпосередньо контактують з товаром обов’язково повинні мати особисті санітарні книжки з усіма відмітками результатів медичного огляду, спец одяг. 9. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затверджених встановленим законодавством порядку, відповідно до вимог Законів України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” від 23.12.1997 №771/97 – ВР (зі змінами), “Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення” від 24.02.1994р. №4004 – XII, іншими нормативно-правовими актами та державними стандартами. 10. Для підтвердження належної якості та безпеки харчових продуктів постачальник повинен надати гарантійний лист із зазначенням відомостей, про відповідність товару державним вимогами та стандартам, відповідність виробничих потужностей та складських приміщень вимогами санітарного законодавства. Постачальник повинен вказати країну походження харчових продуктів, назву виробника, умови зберігання. 11. У зв’язку з обмеженим ресурсом складських приміщень замовника, постачальник повинен мати запас продукції на власному складі згідно орієнтовного графіку поставки продуктів. 12. Маркування продуктів закупівлі повинно бути українською мовою та відповідати вимогам Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” від 23.12.1997 №771/97 – ВР (зі змінами) 13. Товар що буде постачатись не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований таким чином, щоб виключити його псування на період поставки. 14. Замовник, залишає за собою право у будь-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки в спеціальних державних акредитованих на це лабораторіях Держпродспоживслужби за рахунок постачальника. 15. Якщо товар, який постачається не відповідає нормативним документам, замовник може від нього відмовитися, а постачальник зобов'язаний замінити товар або усунути порушення іншим узгодженим способом в найкоротшій термін (на протязі дня) транспортом та за рахунок постачальника. 16. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін.

Завершена

25 100.00 UAH з ПДВ
Номер: 71a99699883743a4b0c374ef818f5986
Внутрішній номер закупівлі: 13527321
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-30-012001-c   
Замовник: Комунальне підприємство "ДИТЯЧА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"
Контактна особа: Татьяна Різун +380532689069, +380509873050 dmkl.poltava@gmail.com http://dmkl.pp.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершкиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 25 100.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 30.12.2021 21:29 - 12.01.2022 00:00
Період кваліфікації: 12.01.2022 00:00 - 12.01.2022 07:35

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Молоко коров'яче пастеризоване 3,2%, плівка поліетиленова, ДСТУ 2661, 1000г
Код ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки
Кількість 1000 штуки
Період постачання до 25.02.2022
Місце постачання 36004, Україна, Полтавська область, місто Полтава, вулиця Олександра Бідного, 2 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВ Лідія
Початкова пропозиція 23 520.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
23 520.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
12.01.2022 07:35
Відповіді на вимоги 6
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 05f5e3827b2c4ac2a2137281b692fc02
Ідентифікатор договору: UA-2021-12-30-012001-c-b1
Постачальник: ТОВ Лідія
Номер договору: 3
Сума договору: 23 520.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 19 600.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Молоко коров'яче пастеризоване 3,2%, плівка поліетиленова, ДСТУ 2661, 1000г: 23.52000 UAH з ПДВ
Період дії договору: 17.01.2022 00:00 - 31.12.2022 00:00
Дата підписання: 17.01.2022 16:00
Статус:
Виконаний
pdf
1551_№3_17.01.2022_молоко .pdf
p7s
sign.p7s