-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 код 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква, капуста білокачанна, морква, буряк, цибуля, помідори, огірки, часник, перець солодкий, яблука, банани, мандарин, апельсини, лимон, слива, гарбуз)
Морква має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими, 15-20 см завдовжки. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови». Товар повинен бути упакований у сітки. На кожній упаковці товару має бути етикетка з інформацією на українській мові (назва продукту, дата виготовлення, умови та термін зберігання). Цибуля має бути свіжою, не кормових сортів, діаметром 7-10 см. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів. Головки капусти мають бути розміром 20-25 см в діаметрі. Повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови». Без ГМО Буряк має бути свіжим, не кормових сортів. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови» Яблука (свіжі ) повинні бути – вітчизняного виробника. Колір відповідно до сорту, без сторонніх запахів, присмаків, достиглі, солодкі, без пошкоджень шкідниками і захворювань Повинні відповідати ДСТУ 8133:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання». Без ГМО Овочі повинні бути зрілими, цілими, чистими, здоровими, сухими, незів’ялими, нетріснуті, не пошкоджені. Відповідно до ГОСТ,ДСТУ,ТУ та інших документів що діють на території України. Без ГМО М’якуш плоду щільний, з недорозвиненим водянистим насінням. Плоди свіжі. Цілі. Здорові. Чисті. Без механічних пошкоджень. Однакові за формою, розміром і забарвленням в партії поставки. Без ГМО Запах і смак - властиві банану без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Банани мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими, мають відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Відповідно до ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. Цибулини часнику повинні бути непошкодженими, доброякісними (тобто без ознак гниття і псування), чистими (без слідів сторонніх речовин), без шкідників та слідів їхніх пошкоджень, твердими, без пошкоджень морозами та сонячних опіків, без видимих ознак проростання, без надлишкової вологої поверхні, без стороннього запаху і/або присмаку. Зубки головок повинні щільно прилягати, у сухого часнику корінці обрізують близько до основи цибулини або вирізають їх разом з частиною денця. Має відповідати національного стандарту вирощування часнику ДСТУ 5048:2008, якість – ДСТУ 3233-95 і технологія зберігання в охолодженому стані – ДСТУ ISO 6663-2002. Без ГМО Плоди перцю мають бути ранньостиглого або середньостиглого сорт солодкого перцю. Плоди видовжено – кубовидної форми. Середня маса плодів 170 – 190гр. Зовнішній вигляд – плоди розміром 8-10 см завдовжки, цілі, чисті, здорові, сухі, не перерослі, без ознак в’ялості, однорідні за формою та забарвленням. Смак – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього присмаку. Сфера застосування- харчова, для приготування страв. Запах – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху. Оцінка якості – згідно з ДСТУ 2659-94 Перець солодкий свіжий. Технічні умови. Без ГМО Плоди мають бути розміром 6-8 см в діаметрі, зрілі, цілі, чисті, здорові, сухі, не перерослі, без ознак в’ялості, однорідні за формою та забарвленням. Смак – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього присмаку. Сфера застосування- харчова, для приготування страв. Запах – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху. Без ГМО М`якоть плодів солодка, соковита. Вирощені в природних умовах без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Апельсини свіжі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Розмір – середній, кожура середньої щільності, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Плоди мають бути цілі, чисті, щільні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками , без уражень хворобами, не в’ялі, не підморожені, колір жовтий, без плям. Без ГМО Зовнішній вигляд: плоди свіжі, зрілі, цілі, чисті, здорові, типові для помологічного сорту форми і забарвлення, з щільною м'якоттю, без зайвої зовнішньої вологості. Запах і смак властиві даному помологічному сорту без стороннього запаху і присмаку. Однорідна споживча зрілість, що дозволяє витримувати перевезення, навантаження, розвантаження і доставку до місця призначення. Не допускається наявність сільськогосподарських шкідників, вміст гнилих, перезрілих і зеленних плодів, наявність сторонніх домішок. Свіжі сливи упаковують в ящики або інші види тари, які забезпечують збереження якості і безпеку продукції. Тара, що застосовується для упаковки, повина бути чистою, сухою, не зараженою сільськогосподарськими шкідниками і не повинна мати стороннього запаху та забезпечувати збереження якості товару при транспортуванні. Кожна пакувальна одиниця супроводжується етикеткою. Маркування, пакування відповідно до вимог чинного законодавства. Без ГМО Має відповідати національного стандарту вирощуванняДСТУ 3190-95 (Новий врожай). Без ГМО Плоди гарбуза за якістю повинні бути свіжі, зрілі, цілі, здорові, незабруднені, без захворювань, з забарвленням і формою плодів, властивих даному ботанічному сорту, із плодоніжкою або без неї. Допускаються плоди з відхиленнями від правильної форми, але не виродки, з зарубцювавшимися ушкодженнями кори від порізів і подряпин. Гарбуз повинен бути цілим, повністю розвиненим, чистим, без зайвої вологи на поверхні, без стороннього запаху та смаку, без пошкоджень шкідниками та хворобами, свіжі, не в’ялі, без ознак гнилі, механічного пошкодження. Маркування відповідно до вимог чинного законодавства.
мін. крок: 0.5% або 630.73 UAH
-
Код ЄДРПОУ:
23370351
-
Адреса:
51921, Україна, Дніпропетровська область, місто Кам'янське, вулиця Братська, 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
- Подіяпоставка товару
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях45 банківські дні
Тендерна документація
Номенклатура
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
2421213213
-
Контактна особа:
Міняйло Валерій Вікторович +380505906807 minvv1966@gmail.com
-
Адреса:
51937, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, вул. Харківська , буд.5, кв.20
Оскарження: 09.01.2022 17:44 - 12.01.2022 00:00
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
2421213213
-
Контактна особа:
Міняйло Валерій Вікторович +380505906807 minvv1966@gmail.com
-
Адреса:
51937, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, вул. Харківська , буд.5, кв.20