• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Цукор білий кристалічний

Завершена

16 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 80.00 UAH
Номер: 5c63c94d9ae843e9ae72ad4b577814bb
Внутрішній номер закупівлі: 1323078
Ідентифікатор закупівлі: UA-2017-10-31-000154-a   
Замовник: КЗО "НВК №144" ДМР
Контактна особа: Волкова Марина +380992002330 showmust_goon007@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15830000-5 Цукор і супутня продукціяАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 16 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 80.00 UAH
Період уточнення: 31.10.2017 09:23 - 02.11.2017 08:00
Період прийому пропозицій: 02.11.2017 08:00 - 06.11.2017 08:00
Аукціон: 07.11.2017 14:28 - 07.11.2017 14:49
Період кваліфікації: 07.11.2017 14:49 - 08.11.2017 17:54
Період завантаження договору: 07.11.2017 14:49 - 27.11.2017 14:49

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Цукор білий кристалічний
Код ДК 021:2015: 15830000-5 Цукор і супутня продукція
Кількість 1000 кілограм
Період постачання 13.11.2017 - 31.12.2017
Місце постачання 49101, Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Менахем-Мендл Шнеєрсона, 1 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП "МІЛЛЕР ТЕТЯНА СТЕПАНІВНА"

Оскарження: 07.11.2017 14:49 - 10.11.2017 17:54
Початкова пропозиція 14 360.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
13 010.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
08.11.2017 17:54
Документи 8
Скарги 0
КРАЙТ ОБЩЕСТВО С ОРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ
Початкова пропозиція 14 850.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
13 020.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 1
Скарги 0

Контракти

Номер: 68ecd69bcb2f49499dac1aa27e5cc1f0
Ідентифікатор договору: UA-2017-10-31-000154-a-c1
Постачальник: ФОП "МІЛЛЕР ТЕТЯНА СТЕПАНІВНА"
Номер договору: 17
Сума договору: 13 010.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 14.11.2017 00:00 - 31.12.2017 00:00
Дата підписання: 14.11.2017 15:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договор №17 от 14.11.17 сахар.pdf