• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Сир твердий 50%

Завершена

22 228.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 230.00 UAH
Номер: 1d017c930d5543bb83c10e9838c17a3b
Внутрішній номер закупівлі: 1317551
Ідентифікатор закупівлі: UA-2017-10-24-002571-a   
Замовник: КУ "Запорізька обласна клінічна лікарня ЗОР"
Контактна особа: Костянтин Стельмаков +380617698131 skv82zokb@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продуктиАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 22 228.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 230.00 UAH
Період уточнення: 24.10.2017 15:41 - 25.10.2017 17:00
Період прийому пропозицій: 25.10.2017 17:00 - 27.10.2017 17:00
Аукціон: 30.10.2017 13:30 - 30.10.2017 13:51
Період кваліфікації: 30.10.2017 13:51 - 03.11.2017 10:22
Період завантаження договору: 30.10.2017 13:51 - 19.11.2017 13:51

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сирні продукти
Код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти
Кількість 200 кілограм
Період постачання 01.11.2017 - 31.12.2017
Місце постачання 69600, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, Оріхівське шосе, 10 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ МОСКАЛЬСЬКИЙ ПЕТРО ЯКОВИЧ

Оскарження: 30.10.2017 13:51 - 07.11.2017 10:22
Початкова пропозиція 18 330.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
18 330.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
03.11.2017 10:22
Документи 11
Скарги 0
ФОП Щербина Володимир Олександрович
Початкова пропозиція 19 120.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
19 120.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 11
Скарги 0

Контракти

Номер: 2ec8b8e5b56540909fb42f30283cef02
Ідентифікатор договору: UA-2017-10-24-002571-a-b1
Постачальник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ МОСКАЛЬСЬКИЙ ПЕТРО ЯКОВИЧ
Номер договору: 603Б/17
Сума договору: 18 330.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 13.11.2017 00:00 - 31.12.2017 00:00
Дата підписання: 13.11.2017 15:10
Статус:
Підписаний
pdf
Договір_ФОП Москальський П.Я._сир твердий.pdf