-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Кейтерингові послуги (послуги по наданню харчування хворим, що перебувають на лікуванні в стаціонарних відділеннях Замовникав, включаючи організацію харчування із продуктів Замовника )
1. Меню «готової їжі» повинно складатися зі страв розроблених з урахуванням основних принципів раціонального харчування хворих, асортименту різноманітності їжі та її якості, керуючись Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 23.12.1997 № 771/97-ВР. 2. Зразкове 7-денне циклічне меню з трьох разовим харчуванням повинно бути розроблено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні». 3. Температура готової їжі при доставці гарячих страв повинна становити 60-650С, а холодних страв – 10-150С. Доставка їжі має здійснюватись три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника. Учасник надає у складі тендерної пропозиції довідку з обґрунтуванням можливості доставки готової їжі три рази на день з дотриманням такого температурного режиму. 4. Ціни на послуги повинні бути вказані з урахуванням витрат на придбання продуктів, що використовуються для приготування їжі, усіх витрат на приготування їжі, транспортних витрат, а також сплати всіх податків, зборів і обов’язкових платежів із розрахунку забезпечення щоденним чотирьох разовим харчуванням пацієнтів Замовника відповідно до Заявки. 1. При складанні меню лікувального харчування треба обов’язково враховувати: • Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів; • Хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи); • Калорійність раціону в цілому; • Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування; • Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки; • Сезонність продуктів; 2. Готова їжа передається Замовнику у одноразовій тарі (упаковці), яка відповідає існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Тара повинна забезпечувати збереження якості готової їжі під час транспортування та температурний режим. Для транспортування готової їжі використовують одноразову тару (упаковку), тощо, в якій буде здійснюватись транспортування готової їжі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР від 23.12.1997. Учасник повинен у складі пропозиції надати висновок санітарно-епідеміологічної експертизи на тару. Також учасник надає у складі пропозиції сертифікат TS 22002-2:2019 (ISO/TS 22002-2:2013, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування». 3. Готова їжа повинна транспортуватися у транспорті відповідного призначення. 4. На кожній одиниці тари повинно бути нанесено найменування готової їжі, а також назва Замовника. 5. В разі постачання готової їжі не в повному складі, недостатній кількості (вазі) або неналежної якості, зазначені недоліки повинні бути усунені Виконавцем за власний рахунок. 6. Доставка та розвантаження готової їжі здійснюється силами та засобами Виконавця за адресою Замовника. 7. У складі тендерної пропозиції учасник повинен надати довідку про застосування заходів із захисту довкілля. 8. Для підтвердження відповідності послуг вимогам тендерної документації, Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з трьох разовим харчуванням (сніданок, обід, вечеря) із зазначенням калорійності та вартості кожної із страв із наданням у складі пропозиції калькуляційних карт на кожну страву, яка вказана у меню, та із обов’язковим зазначенням хімічного складу страв (білки, жири, вуглеводи) та калорій, з урахуванням вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтичної системи в Україні».
-
Код ЄДРПОУ:
02000180
-
Адреса:
33010, Україна, Рівненська область, м. Рівне, вул. Дворецька, 108
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Тендерна документація
Номенклатура
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
42233257
-
Контактна особа:
Коваль Т.В. +380635634143
-
Адреса:
43023, Україна, Волинська область, місто Луцьк, вул.Гордіюк будинок 2
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
42233257
-
Контактна особа:
Коваль Т.В. +380635634143
-
Адреса:
43023, Україна, Волинська область, місто Луцьк, вул.Гордіюк будинок 2