• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Кейтерингові послуги (послуги по наданню харчування хворим, що перебувають на лікуванні в стаціонарних відділеннях Замовникав, включаючи організацію харчування із продуктів Замовника )

1. Меню «готової їжі» повинно складатися зі страв розроблених з урахуванням основних принципів раціонального харчування хворих, асортименту різноманітності їжі та її якості, керуючись Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 23.12.1997 № 771/97-ВР. 2. Зразкове 7-денне циклічне меню з трьох разовим харчуванням повинно бути розроблено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні». 3. Температура готової їжі при доставці гарячих страв повинна становити 60-650С, а холодних страв – 10-150С. Доставка їжі має здійснюватись три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника. Учасник надає у складі тендерної пропозиції довідку з обґрунтуванням можливості доставки готової їжі три рази на день з дотриманням такого температурного режиму. 4. Ціни на послуги повинні бути вказані з урахуванням витрат на придбання продуктів, що використовуються для приготування їжі, усіх витрат на приготування їжі, транспортних витрат, а також сплати всіх податків, зборів і обов’язкових платежів із розрахунку забезпечення щоденним чотирьох разовим харчуванням пацієнтів Замовника відповідно до Заявки. 1. При складанні меню лікувального харчування треба обов’язково враховувати: • Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів; • Хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи); • Калорійність раціону в цілому; • Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування; • Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки; • Сезонність продуктів; 2. Готова їжа передається Замовнику у одноразовій тарі (упаковці), яка відповідає існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Тара повинна забезпечувати збереження якості готової їжі під час транспортування та температурний режим. Для транспортування готової їжі використовують одноразову тару (упаковку), тощо, в якій буде здійснюватись транспортування готової їжі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР від 23.12.1997. Учасник повинен у складі пропозиції надати висновок санітарно-епідеміологічної експертизи на тару. Також учасник надає у складі пропозиції сертифікат TS 22002-2:2019 (ISO/TS 22002-2:2013, IDT) «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування». 3. Готова їжа повинна транспортуватися у транспорті відповідного призначення. 4. На кожній одиниці тари повинно бути нанесено найменування готової їжі, а також назва Замовника. 5. В разі постачання готової їжі не в повному складі, недостатній кількості (вазі) або неналежної якості, зазначені недоліки повинні бути усунені Виконавцем за власний рахунок. 6. Доставка та розвантаження готової їжі здійснюється силами та засобами Виконавця за адресою Замовника. 7. У складі тендерної пропозиції учасник повинен надати довідку про застосування заходів із захисту довкілля. 8. Для підтвердження відповідності послуг вимогам тендерної документації, Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з трьох разовим харчуванням (сніданок, обід, вечеря) із зазначенням калорійності та вартості кожної із страв із наданням у складі пропозиції калькуляційних карт на кожну страву, яка вказана у меню, та із обов’язковим зазначенням хімічного складу страв (білки, жири, вуглеводи) та калорій, з урахуванням вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтичної системи в Україні».

Завершена

199 948.00 UAH без ПДВ
Номер: 939c26231ae4404483ff1fe701f3f869
Внутрішній номер закупівлі: 10499941
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-06-25-009293-c   
Замовник: Комунальне підприємство "Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр" Рівненської обласної ради
Контактна особа: Олена Мельничук +380362683511 kzrotd@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 55520000-1 Кейтерингові послугиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Послуги
Очікувана вартість: 199 948.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Послуги по наданню харчування хворим, що перебувають на лікуванні в стаціонарних відділеннях Замовникав, включаючи організацію харчування із продуктів Замовника
Код ДК 021:2015: 55520000-1 Кейтерингові послуги
Кількість 2702 послуга
Період постачання 25.06.2021 - 31.07.2021
Місце постачання 33010, Україна, Рівненська область, м. Рівне, вул. Дворецька,108 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДІ-КЕЙТЕРИНГ"
Ціна пропозиції 199 948.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
25.06.2021 17:27
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 71bcf8d9a8354e1591dd144ea4cacabd
Ідентифікатор договору: UA-2021-06-25-009293-c-c1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДІ-КЕЙТЕРИНГ"
Номер договору: 2506/21
Сума договору: 199 948.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 25.06.2021 00:00 - 31.12.2021 00:00
Дата підписання: 25.06.2021 17:28
Статус:
Підписаний
PDF
Договір 2506 21.PDF
p7s
sign.p7s