-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 15510000-6 - Молоко та вершки
Завершена
142 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 710.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 710.00 UAH
Період оскарження:
12.03.2021 12:35 - 18.03.2021 12:25
Вимога
Відхилено
Прошу скасувати рішення Замовника! Невідповідність пропозиції вимогам тендерної документації
Номер:
aa4c4823c3604f12bd2fdead380b8e42
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-03-12-005950-b.b1
Назва:
Прошу скасувати рішення Замовника! Невідповідність пропозиції вимогам тендерної документації
Вимога:
Шановний Замовнику!
Згідно закупівлі UA-2021-03-12-005950-b, на закупівлю ДК 021:2015 15510000-6 - Молоко та вершки
24.02.2021 року, за результатами проведеного аукціону пропозиція ТОВ «Радивилівмолоко» була визначена електронною системою закупівель, як найбільш економічно вигідною, а саме: 122358,00 UAH, з ПДВ та переведено у процедуру кваліфікації. Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» ст.5: Закупівлі здійснюються за такими принципами: 1) добросовісна конкуренція серед учасників; 2) максимальна економія, ефективність та пропорційність; 3) відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; 4) недискримінація учасників та рівне ставлення до них; 5) об’єктивне та неупереджене визначення переможця процедури закупівлі/спрощеної закупівлі; 6) запобігання корупційним діям і зловживанням. Так, пропозиція ТОВ «Радивилівмолоко» не відповідає вимогам тендерної документації, оскільки, згідно Додатку 1 тендерної документації, предметом закупівлі є Сметана жирністю 20% в стаканчиках. Термін зберігання не менше 15 діб.
ТОВ «Радивилівмолоко» виробляє сметану із терміном придатності 14 діб, що підтверджується наданою в пропозиції декларацією виробника, що не відповідає вимогам тендерної документації Замовника. Отже, пропозиція ТОВ «Радивилівмолоко» має бути відхилена.
Пов'язані документи:
Замовник
- Протокол.jpg 29.03.2021 15:33
- текст роз'яснення.jpg 29.03.2021 15:33
Дата подачі:
26.03.2021 21:22
Вирішення:
Відповідно до вимог розділу 10 ДСТУ 2661:2010 «Молоко коров’яче питне. Технічні умови» (із змінами та доповненнями) та ДСТУ 4418:2005 «Сметана. Технічні умови», строки придатності сметани та кефіру може встановлювати виробник (залежно від якості сировини, рівня технології виробництва, характеристик обладнання, умов фасування та властивостей пакувальних матеріалів) за умов кефіру та сметани вимогам цих стандартів та погодження цих строків з центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.
Статус вимоги:
Відхилено