• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

«Парфуми, засоби гігієни та презервативи» код по ДК 021:2015 – 33710000-0 (мило для навчальних закладів м. Краматорськ)

Завершена

372 507.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 900.00 UAH
Період оскарження: 04.03.2021 15:33 - 03.05.2021 00:00
Скарга
Виконана замовником

Скарга

Номер: 020b074088ec4e7f862329c137ce1366
Ідентифікатор запиту: UA-2021-03-04-009590-c.a3
Назва: Скарга
Скарга:
Скарга по суті викладена у файлі: "Скарга Краматорск мило.pdf"
Пов'язані документи: Учасник Орган оскарження Замовник
Дата розгляду скарги: 16.04.2021 10:00
Місце розгляду скарги: Антимонопольний комітет України
Дата прийняття рішення про прийняття скарги до розгляду: 07.04.2021 20:20
Дата прийняття рішення про вирішення скарги: 21.04.2021 20:30
Дата виконання рішення Замовником: 29.04.2021 14:25
Коментар замовника щодо усунення порушень: На виконя вимог Постійно діючій адміністративній колегії АМКУ з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель відповідно рішення від 16.04.2021 №8170-р/пк- пз тендерним комітетом управління освіти Краматорської міської ради протоколом від 28.04.2021 р №3 внесено зміни у тендерну документацію по предмету закупівлі «Парфуми, засоби гігієни та пре-зервативи» код по ДК 021:2015 - 33710000-0 (мило для навчальних закладів м. Краматорськ).
Автор: ТОВ “МІКОНТ”, Виговська Наталія 380949253709, 406534@ukr.net
Скарга
Виконана замовником

Скарга

Номер: ec716bb5b36f471997b752b763a9dc2d
Ідентифікатор запиту: UA-2021-03-04-009590-c.b2
Назва: Скарга
Скарга:
Скарга по суті викладена у файлі: "Скарга Краматорск мило.pdf"
Пов'язані документи: Учасник Орган оскарження Замовник
Дата розгляду скарги: 26.03.2021 12:00
Місце розгляду скарги: Антимонопольний комітет України
Дата прийняття рішення про прийняття скарги до розгляду: 18.03.2021 10:05
Дата прийняття рішення про вирішення скарги: 31.03.2021 21:29
Дата виконання рішення Замовником: 02.04.2021 11:30
Коментар замовника щодо усунення порушень: На виконя вимог Постійно діючій адміністративній колегії АМКУ з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель відповідно рішення від 26.03.2021 №6156-р/пк-пз тен-дерним комітетом управління освіти Краматорської міської ради протоколом від 02.04.2021 р №2 внесено зміни у тендерну документацію по предмету закупівлі «Парфуми, засоби гігієни та презер-вативи» код по ДК 021:2015 – 33710000-0 (мило для навчальних закладів м. Краматорськ).
Автор: ТОВ “МІКОНТ”, Виговська Наталія 380949253709, 406534@ukr.net
Вимога
Відхилено

дискримінаційні вимоги

Номер: da6bd3b455be4c7193bc2d089b6f6125
Ідентифікатор запиту: UA-2021-03-04-009590-c.b1
Назва: дискримінаційні вимоги
Вимога:
щодо надання у додатку 2- 4) Сертифікати ISO 22000, 14001 та 9001, видані незалежним, компетентним національним або міжнародним органом з сертифікації систем менеджменту. Національний орган сертифікації систем менеджменту (сертифікаційний орган або орган з оцінки відповідності), що видав данні стандарти має бути акредитований на вказані стандарти (видані сертифікати мають бути в сфері акредитації даного органу). Поясніть законодавчі підстави надання ціх сертифікатів,а особливо сертифікату ISO 22000-на систему менеджменту управління безпечністю харчових продуктів в закупівлі на «Парфуми, засоби гігієни та презервативи» код по ДК 021:2015 – 33710000-0 (мило для навчальних закладів м. Краматорськ) ? Вимагаемо внести зміни .
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний учаснику! ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги»  базовано на принципах управління якістю, описаних в ISO 9000. Описи охоплюють виклад кожного принципу, обґрунтування важливості принципу для організації, деякі приклади вигод, пов’язаних з принципом, а також приклади типових дій для поліпшування дієвості організації під час застосовування принципу. Принципи управління якістю такі: - орієнтація на замовника; - лідерство; - задіяність персоналу; - процесний підхід; - поліпшення; - прийняття рішень на підставі фактичних даних; - керування взаємовідносинами. Установлені в цьому стандарті вимоги до системи управління якістю доповнюють вимоги до продукції та послуг. Цей стандарт установлює вимоги до системи управління якістю, якщо організація a) повинна показати свою здатність постійно надавати продукцію та послуги, які задовольняють вимоги замовника та застосовні законодавчі й регламентувальні вимоги; b) зорієнтована на підвищення задоволеності замовника завдяки результативному застосовуванню системи, зокрема процесів поліпшування системи та забезпечування відповідності вимогам замовника й застосовним законодавчим і регламентувальним вимогам. Усі вимоги цього стандарту- загальні, вони призначені для застосування будь-якою організацією, незалежно від її типу чи розміру, а також від продукції, яку вона постачає, та послуг, які вона надає. Призначеність стандарту ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування» – надати організаціям загальну схему діяльності задля охорони довкілля та реагування на зміни умов довкілля в рівноважному поєднанні з соціально-економічними потребами. Він установлює вимоги, виконання яких дає змогу організації досягти запланованих результатів, що їх вона визначила для своєї системи екологічного управління. Цей стандарт застосовний до будь-якої організації, незалежно від її розміру, типу та особливостей, і поширюється на визначені організацією екологічні аспекти її діяльності, продукції та послуг, які вона може контролювати чи на які вона може впливати протягом передбачуваного життєвого циклу. ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» зазначається, що безпечність харчових продуктів пов’язана з наявністю небезпечних чинників у харчових продуктах на момент споживання (вживання споживачем). Оскільки небезпечний чинник харчового продукту може з’явитися на будь-якій ланці харчового ланцюга, адекватне керування в усьому харчовому ланцюгу є суттєво важливим. Отже, харчові продукти можна убезпечити спільними зусиллями всіх сторін, що беруть участь у харчовому ланцюгу. Харчовий ланцюг охоплює різноманітні організації, від виробників кормів та первинної продукції до виробників харчових продуктів, операторів з транспортування та зберігання і субпідрядників, і далі до підприємств роздрібної торгівлі та закладів громадського харчування (разом із суміжними організаціями, такими як виробники устатковання, пакувальних матеріалів, мийних засобів, добавок та інгредієнтів). Такий ланцюг охоплює також організації з надання послуг. Цей стандарт установлює вимоги до системи управління безпечністю харчових продуктів, яка, щоб гарантувати безпечність харчових продуктів усього харчового ланцюга до стадії кінцевого споживання, поєднує такі загальновизнані ключові елементи: - взаємодійове (інтерактивне) інформування; - системне керування; - програми-передумови; - принципи НАССР. Стосовно законодавчих підстав надання сертифікату щодо відповідності ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT). Цей національний стандарт набув чинності згідно Наказу №340 від 31.10.2019 «Про прийняття та скасування національних стандартів» ДП "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ" відповідно до пункту 2 частини другої статті 11 Закону України «Про стандартизацію», Розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 1163-р «Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації» та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2019 рік.
Статус вимоги: Відхилено