• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо яловичини І категорії свіже охолоджене у пів-тушах та четвертинах, печінка яловича І категорії свіжа охолоджена, м’ясо свинини ІІ категорії свіже охолоджене у пів-тушах та четвертинах, сало свиняче свіже охолоджене

Торги не відбулися

400 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 000.00 UAH
Період оскарження: 04.03.2021 14:25 - 16.03.2021 00:00
Скарга
Виконана замовником

СКАРГА

Номер: 5c1d11a4612f4efdacb28e357d708378
Ідентифікатор запиту: UA-2021-03-04-004474-a.c1
Назва: СКАРГА
Скарга:
Скаржник не погоджується з рішенням Замовника щодо визначення переможця процедури закупівлі (Протокол б/н від 24.03.2021р.), виходячи з наступного. Згідно з розділу ІІІ Документації Тендерна пропозиція подається в електронному вигляді через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, де зазначається інформація про загальну вартість пропозиції, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення замовником), та завантаження файлів з:  інформацією, що підтверджує відповідність учасника кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям (Додаток 1);  інформацією щодо відсутності підстав, установлених у статті 17 Закону (Додаток 1);  інформацію про маркування, протоколи випробувань або сертифікати, що підтверджують відповідність предмета закупівлі встановленим замовником вимогам;  у разі якщо тендерна пропозиція подається об’єднанням учасників, до неї обов’язково включається документ про створення такого об’єднання; іншою інформацією та документами, відповідно до вимог цієї тендерної документації та додатків до неї.
Дата розгляду скарги: 15.04.2021 17:00
Місце розгляду скарги: Антимонопольний комітет України
Дата прийняття рішення про прийняття скарги до розгляду: 07.04.2021 12:12
Дата прийняття рішення про вирішення скарги: 20.04.2021 20:22
Дата виконання рішення Замовником: 05.05.2021 08:42
Коментар замовника щодо усунення порушень: Відхилити тендерну пропозицію переможця відкритих торгів - ФОП «ХОМЛЮК НАТАЛІЯ АНАТОЛІЇВНА» з предмету закупівлі: «М’ясо яловичини І категорії свіже охолоджене у пів-тушах та четвертинах, печінка яловича І категорії свіжа охолоджена, м’ясо свинини ІІ категорії свіже охолоджене у пів-тушах та четвертинах, сало свиняче свіже охолоджене» - код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 15110000-2, на підставі рішення Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель №8065 від 15.04.2021.
Автор: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЛАДДЕН", Цілуйко Мирослав Олександрович 380671490991 inna.ilnitskay@gmail.com