-
Переговорна процедура
-
Безлотова
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо свинини свіже, м’ясо яловичини свіже
Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Назва товару чи послуги кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару чи послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником: 1. М'ясо свинини свіже код ДК 021:2015 - 15113000-3 Свинина, 2. М’ясо яловичини свіже, код ДК 021:2015 - 15111100-0 - Яловичина. вид закупівлі: процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 цього Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень, переговорна процедура закупівлі.
Завершена
318 000.00
UAH без ПДВ
Нічого не знайдено.