• Переговорна процедура
  • Безлотова
  • КЕП
  • Без аукціону

Кейтерингові послуги (Послуги по приготуванню лікувального харчування)

1. Замовник забезпечує Виконавця продуктами харчування, які використовуються для приготування готових страв. Меню розробляється Замовником з чітким дотриманням вимог наказу МОЗ України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» щодо енергетичної цінності раціону та нутрієнтного складу, а також норми харчування на одного хворого на день у загальних стаціонарних відділеннях з нормальним харчовим статусом відповідно до індексу маси тіла (Додаток 1 -2 до Порядку організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров’я (пункт 1.3)). Меню розробляється з урахуванням сезону: зима-весна, літо-осінь. До меню у складі пропозиції учасник не включає: - хліб Включення у щоденний раціон пацієнтів хлібу забезпечується Замовником самостійно. 2. Температура готової їжі при доставці гарячих страв повинна становити 60-650С, а холодних страв – 10-150 С. Доставка їжі має здійснюватися три рази на день згідно графіка. Можливість розігріву їжі на території Замовника не передбачається. 3. На кожній одиниці тари повинно бути нанесено найменування готової їжі, а також назва Замовника. 4. Готова їжа отримана в розпакованій або у неналежній тарі (упаковці) має бути замінена Виконавцем за власний рахунок продовж 1 години з моменту постачання. 6. Доставка та розвантаження готової їжі здійснюється силами та засобами Замовника, тому потужності Виконавця повинні знаходитись в межах до 3км від адреси отримання послуг (м.Суми, вул.Троїцька, 48).

Завершена

136 000.00 UAH з ПДВ