-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 код 15530000-2 - Вершкове масло
ДК 021:2015 код 15530000-2 - Вершкове масло
Завершена
460 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 600.00 UAH
мін. крок: 1% або 4 600.00 UAH
Період оскарження:
11.02.2021 14:25 - 27.02.2021 00:00
Вимога
Є відповідь
Вимога щодо перегляду рішення
Номер:
b89ae70e55d04bb1af707a903d994d2b
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-02-11-008079-a.b1
Назва:
Вимога щодо перегляду рішення
Вимога:
Шановний Замовник, звертаємось до Вас з вимогою, щодо перегляду протоколу №63 від 11.03.2021 р засідання тендерного комітету щодо розгляду тендерної документації переможця процедури закупілві відкриті торги ДК 021:2015 код 15530000-2 Вершкове масло щодо дискваліфікації ТОВ "Екоіллічпродукт".
Згідно Додатку № 1 до тендерної документації "Технічні вимоги ДК 021:2015 код 15530000-2 Вершкове масло" Учасник в складі пропозиції повинен надати нижчезазначені документи, що підтверджують характеристики товару:
п1. Документи, що підтвержують відповідність товару державним (міжнародним) стандартам, а саме - ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) ISO 22000:2018.
ТОВ "Екоіллічпродукт" в складі своєї тендерної пропозиції надав Сертифікат на систему управління безпечності харчових продуктів відповідає вимогам ISO 22000:2018. З 01 грудня 2019 року в Україні методом підтвердження набирає чинності новий національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій харчового ланцюгу» на заміну ДСТУ ISO 22000:2007, який прийнято наказом ДП «УкрНДНЦ» No 340 від 31 жовтня 2019 року. Напис у дужках, а саме ISO 22000:2018, IDT свідчить про те, що національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій харчового ланцюгу» ідентичний та є аналогом міжнародного стандарту ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій харчового ланцюгу». ТОВ "Екоіллічпродукт" вважає, що наданий в складі тенедрної пропозиції сертифікат відповідає вимогам тенедрної документації Замоника.
п.7. Протокол випробувань або експертний висновок.на предмет закупівлі, отриманий не раніше 2020 року. ТОВ "Екоіллічпродукт" надав у складі пропозиції протоколи та експертні висновки на масло солодковершкове "Екстра" 82,5% отримані не раніше , а саме № 134/21 від 10 лютого 2021 року на дослідження масла солодковершкового "Екстра" 82,5%, щодо дослідження на відсутність не молочних жирів та ГМО; № 92СГ від 07.12.2020 року на дослідження за фізико-хімічними показниками масло солодковершкове "Екстра" 82,5%; №003906 п/20 від 03.12.2020 на дослідження за мікробіологічними показниками масло солодковершкове "Екстра" 82,5%; № 1877/20 від 08.12.2020 року на масло солодковершкове "Екстра" 82,5% у тому числі(об'єднана проба, що дозволено згідно вимог законодавства) дослідження на відповідність ДСТУ та явність ГМО. У тендерній документації не вимогалось надання протоколів однієї дати виготовлення та вказанням пакування. Вимогалося лише наданя протоколів виробувань або експертних висновків на предмет закупівлі, отриманий не раніше 2020 року, що ТОВ "Екоіллічпродукт" і виконав, надавши відповідні документи у складі своєї тендерної пропозиції. Зразок товару був наданий Замовнику у відповідні терміни.
ТОВ "Екоіллічпродукт" вимає переглянути рішення, щодо дискваліфікації нашого підприємства. У разі не перегляду рішення, ТОВ "Екоіллічпродукт" залишає за собою право звернутися до АМКУ щодо порушення прав учасника та Закону України "Про публічні закупівлі".
Пов'язані документи:
Замовник
- Сертифікат учасника 17.03.2021 12:12
Дата подачі:
14.03.2021 21:10
Вирішення:
Згідно вимог тендерної документації учасник повинен надати документ, який свідчить про якість товару, а саме: ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) ISO 22000:2018. Учасник надав документ ISO 22000:2018, на документі не зазначено, що він є ДСТУ. Тобто даний документ діє до липня місяця. Згідно Наказу ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ" від 31.10.2019 № 340 "Про прийняття та скасування національних стандартів " п. 1. 1. ДСТУ ISO 22000:2019
(ISO 22000:2018, IDT) Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу - на заміну ДСТУ ISO 22000:2007. Тобто учасники повинні були обміняти свій сертифікат на ДСТУ ISO 22000:2019.
Статус вимоги:
Не задоволено